Koulutusta yhdistyksen tilinpäätökseen ti 17.11.

yhdistys-tilinpäätös

Onko yhdistyksen tilinpäätös hanskassa..? Nyt aiheesta on tarjolla verkkokoulutus otsikolla ”Yhdistyksen tilinpäätös”, ajankohta: tiistaina 17.11. klo 17:30 – 19:00. Ilmoittaudu pian, mieluiten 10.11. mennessä oheisen koulutussivun lomakkeen kautta. (Vapaita paikkoja voi tiedustella määräajan umpeutumisen jälkeen osoitteesta
tuuli.jarvinen[at]kansalaisfoorumi.fi)

Yhdistyksen tilinpäätös on monivaiheinen prosessi kirjanpidosta hallituksen käsittelyn kautta toiminnantarkastukseen ja lopuksi vuosikokouskäsittelyyn. Koko prosessi käydään läpi webinaarissa. Siitä on hyötyä yhdistyksen taloudenhoitajalle, kirjanpitäjälle, toiminnantarkastajalle ja yhdistyksen hallituksen jäsenelle. Webinaarissa käsitellään:

  • Pienimuotoisesti toimivan yhdistyksen tavallisimmat tilinpäätöskirjaukset sekä hallituksen päätökset kirjanpitoon ja tilinpäätökseen liittyen
  • Tutustutaan tuloslaskelman ja taseen rakenteeseen
  • Toiminnantarkastuksen osalta käydään läpi toiminnantarkastukseen koottava materiaali, toiminnantarkastajan työlista sekä toiminnantarkastuksen tuottamien dokumenttien (tilintarkastusmuistio, -lausunto) käsittely yhdistyksen hallituksessa ja vuosikokouksessa.

Webinaarin järjestää Kansalaisfoorumi ja kouluttajana toimii koulutussuunnittelija Tuula Hyystinmäki. Osallistuminen on maksutonta Kansalaisfoorumin jäsenjärjestöjen ja niiden jäsenyhdistysten jäsenille: Helkan jäsenyhdistykset ovat Kansalaisfoorumin jäseniä Kansalaisareenan kautta (ja siellä Suomen kylät ry:n jäsenyyden kautta). Näin ollen koulutus on ilmainen Helkan jäsenille! ”Kansalaisareena” tulee mainita ilmoittautumisen yhdeydessä.

Lisätiedot: tuuli.jarvinen[at]kansalaisfoorumi.fi
Tutustu koulutuksen peruutusehtoihin koulutussivun kautta.