Kyläjuhlat Pohjois-Haagaan? -aluefoorumi ti 2.11. – tervetuloa mukaan!

Viime kesänä Pohjois-Haagan ja Lassilan alue oli tulvillaan pihakirppiksiä, kesämarkkinoita, tapahtumia ja pieniä asukasjuhlia. Kesämarkkinoiden kävijäkyselyissä paljastui, että asukkaat kaipaavat alueelle monista kaupunginosista tuttua kyläjuhlaa. Pohjois-Haagan ja Lassilan aluefoorumi kokoontuukin tällä kertaa aiheella "Kyläjuhlat Pohjois-Haagaan?" tiistaina 2.11. klo 18-20 Lassilan seurakuntakodilla (Naulapolku 1).

Tule mukaan kuulemaan muiden alueiden kokemuksia kyläjuhlien järjestämisestä ja löytämään henkilöitä ja tahoja jotka haluavat lähteä järjestämään juhlia Pohjois-Haagan ja Lassilan iloksi.

Aluefoorumin tavoitteena on koota yhteen juhlien järjestämisestä kiinnostuneet tahot ja innostaa heitä käytännön toimiin asian edistämiseksi. Kerro aluefoorumista muillekin ja tulosta oheinen mainos kiinnitettäväksi mm. taloyhtösi ilmoitustaululle.

Aluefoorumin alustajina toimivat aluefoorumin koordinaattori Sampsa Kiianmaa, Kumpulan kyläjuhlan koordinaattori Sari Väntänen ja Arabianranta-Toukola-Vanhakaupunki -kaupunginosayhdistyksen puheenjohtaja Janne Kareinen.

Tervetuloa!