Lassilan ja Pohjois-Haagan renessanssi

Tervetuloa asukastilaisuuteen keskustelemaan ja ideoimaan Lassilan ja Pohjois-Haagan tulevaisuutta karttojen äärelle Pohjois-Haagassa ke 14.4. klo 17–19 työväenopiston opetuspisteeseen (Pohjois-Haagan ostoskeskuksen 2 krs, Näyttelijäntie 14).

Missä olisi hyviä paikkoja uudelle rakentamiselle? Voisiko rakentamista tulla väljälle pysäköintialueelle tai tienvarteen? Miten asemalta pääsisi paremmin ostarille? Missä voisi olla uusia pyöräily- ja kävelyreittejä? Miten viheralueita tulisi kehittää? Minkälaisia yrityksiä, palveluita tai toimitiloja alueelle tarvitaan? Miten muuten kehittäisit omaa kaupunginosaasi? Tervetuloa tuomaan omat näkemyksesi suunnitteluun.

Kaikkia näitä asioita pohditaan Kannelmäen, Lassilan ja Pohjois-Haagan alueille tänä vuonna tehtävässä maankäytön kehittämissuunnitelmassa. Pohjois-Haagassa ja Lassilassa pohditaan erityisesti juna-aseman ja ostoskeskuksen välistä aluetta ja niiden välisiä yhteyksiä. Kehittämissuunnitelma liittyy Helsingin kaupunkisuunnitteluvirastossa käynnissä olevaan esikaupunkien renessanssihankkeeseen, jossa tarkastellaan erilaisia esikaupunkien kehittämiseen ja täydennysrakentamiseen liittyviä kysymyksiä. Lisää tietoa netistä: www.esikaupunki.hel.fi tai arkkitehti Essi Leino, p. 310 37070, etunimi.sukunimi@hel.fi.