Maunulassa muistellaan menneitä 7.-14.3.09

logo.jpg
logo.jpg

Maunulan kirjastossa järjestetään
7.-14.3. Maunula viihteellä -tapahtumaviikko
, jossa muistellaan nuorisokulttuuria ja vapaa-ajanviettoa Maunulassa 1960-1980 -luvuilla. Ääneen pääsevät myös Maunulan nykynuoret. Katso tapahtumaviikon ohjelma täältä. Tunnelmaan voi virittäytyä myös Maunulan kotisivujen Maunula viihteellä –muisteluosiossa.

Tapahtumaviikolla on luvassa mm. euroviisutähtien Jarkon ja Lauran esiintyminen, Maunulan kaikkien aikojen ykköshitin äänestys, valokuvanäyttely Maunulasta 1960-1980 -luvuilla sekä keskustelutilaisuus, jossa muistelijoina Maunulan konkareita. Maunulan tapahtumaviikon ohjelman kokonaisuudessaan löydät täältä.

Maunula viihteellä -tapahtumaviikkoon liittyen Maunulan kotisivuille on avattu uusi Maunula viihteellä -osio, johon on kerätty Maunulan leikkikentän leikkijöiden lapsuuden ja nuoruuden muisteloita Maunulasta sekä tallennettu vanhoja valokuvia Maunulasta. Muisteluosiossa on mahdollista myös kommentoida tai jatkaa toisten tarinoita Maunulasta. Maunula viihteellä -muisteluosion löydät täältä.

Tapahtumaviikon järjestelyissä ovat kaupungin kirjaston lisäksi mukana kaupunginmuseo sekä monet paikalliset toimijat, kuten nuorisotalo, työväenopisto, yhteiskoulu, Maunula-Seura ja Maunulan leikkikentän leikkijät. Myös Helka ry osallistuu tapahtuman järjestelyihin koordinoimansa Alpakka-projektin kautta.