Mikä on paras asuinalue Suomessa? – Ota kantaa!

Jokaisella asuinalueella on parhaat puolensa, kodikkaat kulmansa ja oivalliset ilmiönsä, mutta mikä tai minkälainen on sinun mielestäsi Suomen paras asuinalue? MTV3 toteuttaa Suomen paras asuinalue-kilpailun yhteistyössä Jokakoti.fi-verkkopalvelun kanssa.

Valintaan pääsee vaikuttamaan kahdessa eri vaiheessa. Suosikkialuetta voi ehdottaa kilpailuun 31.7. mennessä osoitteessa www.jokakoti.fi/parasasuinalue. Perustele ehdotuksesi ja ota osaa asuinalueista käytävään keskusteluun. Nettiäänestyksen yhteydessä voi myös kertoa halukkuudesta ryhtyä alueoppaaksi esittelemään omaa suosikkialuettaan.

Kilpailuraati valitsee loppukilpailuun kuusi asuinaluetta eniten ääniä ja parhaita perusteluja saaneiden alueiden joukosta. Tämä olisi hieno tapa saada omalle kaupunginosalle/asuinalueelle mediahuomiota! Raatiin kuuluu esimerkiksi ympäristöministeriön, Tekesin ja Teknillisen korkeakoulun nimeämiä asiantuntijoita. Loppukilpailuun valittuja asuinalueita voi äänestää ja kommentoida elokuusta lähtien netissä. Loppukilpailuun valitut alueet esitellään alkusyksystä Joka kodin asuntomarkkinoissa. Kilpailun tulokset, eli suomalaisten valinta vuoden 2009 parhaaksi asuinalueeksi julkistetaan lokakuun lopussa.

Lisätietoja ja ehdotukset sekä äänestys ja keskustelu osoitteessa: www.jokakoti.fi/parasasuinalue.