Minun Helsinkini –valokuvakilpailu helkalaisille 1.4.-23.5.!

dsc00688.jpg
dsc00688.jpg

Helka uuden toimitilan avajaisten kunniaksi Helka järjestää jäsenyhdistyksille Minun Helsinkini –valokuvakilpailun. Kilpailuun toivotaan Helkan jäsenyhdistysten ja Kotikadun aktiivien ottamia valokuvia esimerkiksi rakennuksista, puistoista, tapahtumista tai tilanteista kotikulmilta tai muualta Helsingistä. Kuvien kautta osallistujat voivat nostaa esiin kiinnostavia ja tärkeitä aiheita kotikaupunginosastaan tai Helsingistä. Eli – millainen on Minun Helsinkini!

Kilpailuun osallistuvista kuvista kootaan valokuvanäyttely Helkan uuden toimiston maanantaina 2.6.2008 järjestettäviin tupaantuliaisiin. (Huomaa muuttunut päivämäärä!) Tupaantuliaisvieraat äänestävät tilaisuuden kuluessa valokuvakilpailun voittajat. Voittaja saa 50 euron arvoisen lahjakortin valokuvausliikkeeseen, toiseksi ja kolmanneksi tulleet saavat kirjapalkinnot.

Kilpailuun osallistuvat kuvat tulee toimittaa Helkaan paperimuodossa, valmiiksi printattuina tai tulostettuina 23.5.2008 mennessä. Emme voi valitettavasti ottaa vastaan kuvatiedostoja sähköpostitse. Osallistujat saavat itse valita kuvan/kuvat sekä kuvakoot, joilla haluavat osallistua. Maksimikoko on kuitenkin A3.

Kilpailuun osallistuvat valokuvat tulee tuoda tai toimittaa postitse yhteystietoineen uudelle toimistolle osoitteella: Helka ry/Minun Helsinkini, Ruoholahdenkatu 10 B, 00180 Helsinki (Huom. ethän lähetä kuvia vanhaan osoitteeseen!). Jos haluat, että kuvasi palautetaan kilpailun jälkeen, liitä mukaan palautuskirjekuori osoitteineen ja postimerkkeineen. Kilpailuun osallistuvat kuvat/kuvasarjat numeroidaan ja äänestys tapahtuu numeroiden perusteella (anonyymisti). Voittajista äänestetään ja tulokset julkistetaan 2.6. tupaantuliaisissa. Kilpailun tulokset kerrotaan myös Helkan jäsentiedotteessa ja nettisivuilla. Voittajiin otetaan yhteyttä henkilökohtaisesti. Tupaantuliaiskutsut lähetetään Helkan jäsenille ja sidosryhmille toukokuun alussa.