Minun tapahtumani 2012 -koulutus ti 7.2. Helkassa, ilmoittaudu mukaan!

Saadaanko yhteistyöllä aikaiseksi uudenlaisia toimintamalleja alueellisen kaupunkikulttuurin tuotantoon? Minun tapahtumani on Vyyhti-projektin tarjoama, Helkan ja Metropolian yhteistyössä järjestämä tapahtumatuotannon foorumi. Koulutus tähtää kaupunginosayhdistysten kesän 2012 tapahtumien onnistumiseen, markkinoimiseen ja verkostoitumiseen. Ensimmäinen tapaamispäivämäärä on ti 7.2.2012 kello 17.30–20.00 Helkan toimistolla (Ruoholahdenkatu 10 B, Helsinki). Toinen tapaamiskerta on toukokuussa ja se sovitaan yhteisesti.

Foorumin aikana luodaan kaupunginosayhdistyksistä koostuva ja vertaistukea antava ryhmä, joka kahden tapaamiskerran aikana verkostoituu, jakaa osaamistaan ja kokemuksiaan sekä oppii uutta tapahtumien toteuttamisesta.

Osallistujille on myös muutamia kiintiöpaikkoja Metropolia Ammattikorkeakoulun Kulttuurituotannon koulutusohjelman järjestämissä järjestyksenvalvojan ja ensiavun koulutuksissa kevään aikana. Paikat ovat maksuttomia, mutta niitä on rajoitetusti. Paikat arvotaan kiinnostuneiden kesken 7.2. koulutuksessa.

Minun tapahtumani –foorumiin toivotaan kahta osallistujaa/Helkan jäsenyhdistys. Ensimmäiset 10 yhdistystä mahtuvat mukaan. Ilmoittaudu mukaan oheisella ilmoittautumislomakkeella ti 31.1. mennessä!

Ryhmän vetäjänä toimii tapahtumatuotannon asiantuntija ja kulttuurituottaja Susanna Snellman. Mukana myös kulttuurituotannon opiskelija Nikita Gavrilenko. Foorumiin ja koulutuksiin osallistuminen on maksutonta. Tervetuloa!

Lisätietoa:
– Projektisuunnittelija Susanna Snellman, Metropolia Ammattikorkeakoulu,
susanna.snellman[at]metropolia.fi
– Viestintävastaava Päivi Savolainen, Helka ry,
p. 09 641 045, paivi.savolainen[at]helka.net