Nuoret mukaan kaupunginosatoimintaan! –osallistava työpaja ma 11.6. – ilmoittaudu mukaan!

Oletko jo pitkään miettinyt, mitä kaikkea sinun kaupunginosassasi voisi tapahtua, jos useammat tulisivat mukaan toimintaan? Entä miten on paikallisten nuorten laita, ovatko he toiminnassa aktiivisesti mukana? Mitä muissa kaupunginosissa on kokeiltu?

Hub Helsinki ja Helka ry järjestävät Nuoret mukaan kaupunginosatoimintaan! –osallistavan illan maanantaina 11.6. klo 17-20 Hub Helsingin tiloissa (Annankatu 31-33 C, 2. kerros). Ilta on suunnattu helsinkiläisille kaupunginosatoimijoille. Tilaisuudesta kiinnostuneita haastetaan mahdollisuuksien mukaan tuomaan myös paikallinen nuori tai muu uusi kaupunginosatoimija mukaan tapahtumaan! Ilmoittaudu mukaan perjantaihin 8.6. mennessä sähköpostitse paivi.savolainen[at]helka.net tai puhelimitse 09 641 045.

Syvennymme tilaisuudessa mm. keskusteluun nuoremman sukupolven innostamisesta kaupunginosatoiminnan kysymyksiin. Emme pohdi miten asia teoriassa voitaisiin ratkaista, vaan jokainen tuo työpajaan omat taitonsa ja kokemuksensa sekä omat mielipiteensä. Saat tilaisuuden antaa palautetta toisten ideoille ja kerätä toimivimmat ideat omiin suunnitelmiisi.

Ohjelma:
17:00: Saapuminen tapahtumaan ja alkuvirittäytyminen keskusteluun
17:15: Nuoret mukaan: työpaja käynnistyy
17:45: Siirrytään pienempiin keskusteluryhmiin
19:15: Sadonkorjuu: siirrytään tuumasta toimeen
20:00: Tilaisuus päättyy

Huomaathan, että kyseessä on työpajamuotoinen tilaisuus, tulethan siis ajoissa paikalle!

Tilaisuus on maksuton ja suomenkielinen. Pientä naposteltavaa, teetä ja kahvia on tarjolla ohjelman ajan. Ilta on osa Metropolia Ammattikorkeakoulun, Hub Helsingin ja Helka ry:n Vyyhti-projektia http://vyyhti.metropolia.fi

Lisätietoa tilaisuudesta:
– Host Tuomas Kamppila, Hub Helsinki; sp. tuomas.kamppila[at]hubhelsinki.fi
– Viestintä- ja projektivastaava Päivi Savolainen, Helka ry; p. 09 641 045, paivi.savolainen[at]helka.net

Sydämellisesti tervetuloa!