Osallistavan kaupunginosakehittämisen työkaluja tarjolla ke 15.12.!

oskemainoskuva.jpg
oskemainoskuva.jpg

Haluaisitko osallistua oman asuinalueesi kehittämiseen tai saada jo toimivasta yhteistyöstä asuinalueellasi helpompaa? Tule kuulemaan koulutuksesta, jonka avulla saat taidot uudenlaiseen kaupunginosakehittämiseen! Osallistavan kaupunginosakehittämisen työkalut -koulutuksen info- ja demotilaisuus järjestetään keskiviikkona 15.12.2010 klo.17–20 Helsingin yliopiston Kielikeskuksen juhlasalissa, Fabianinkatu 26. Tule kuulemaan tarkemmin, mistä on kyse! Aikaisempaa kokemusta kaupunginosatoiminnasta ei tarvita.

Opit demotilaisuudessa heti pari tehokasta työkalua, joilla saat kokouksista ja työpajoista osallistavampia ja tehokkaampia. Lisäksi kuulet, miksi sinun kannattaa osallistua myös tulevaan koulutukseen.

Yhteisöllisyyden edistäminen tämän päivän toimintaympäristössä edellyttää uudenlaisia työkaluja. Osallistavan kaupunginosakehittämisen työkalut -koulutus on sinulle, joka 
– haluat saada yhteistyöstä omalla asuinalueellasi helpompaa
– saada aikaan konkreettisia tuloksia ja oppia miten muuttuvaa ympäristöä saadaan muuttumaan parempaan suuntaan
– kuinka saada ihmiset osallistumaan ja tuomaan aidot mielipiteensä esille tilaisuudessa kuin tilaisuudessa
– oppia tasapainottamaan hiljaisten ja äänekkäiden osallistujien vuorovaikutusta
– oppia motivoimaan ja sitouttamaan osallistujat tilaisuutesi tavoitteisiin. Tuleva koulutus antaa vastauksia ja välineitä kaikkiin näihin kysymyksiin!

Varsinainen koulutus järjestetään tammikuun 2011 lopulla. HUOM. KOULUTUS ON JO TÄYNNÄ!  
Sekä esittelytilaisuus että varsinainen koulutus ovat osallistujille maksuttomia! Tilaisuudet vetää Suomen johtaviin fasilitaattoreihin kuuluva koulutusammattilainen Mirko Häyrinen Elevator Oy:stä. Ilmoittautumiset infotilaisuuteen sähköpostitse: helka[at]helka.net. Mukaan mahtuu 50 ensimmäisenä ilmoittautunutta, toimi siis nopeasti!

Tilaisuuden ja koulutuksen taustavoimat: Helsingin kaupunginosayhdistykset ry Helka & Helsingin kaupungin sosiaalivirasto ja hallintokeskuksen turvallisuus- ja valmiusosasto.