Osallistu Kierrätysverstas -työpajaan Kaapelilla sunnuntaina 25.4. klo 12-14!

kierratystehdas2010mainos.jpg
kierratystehdas2010mainos.jpg

Kiinteistö OY Kaapelitalo ja Helsingin kaupunginosayhdistykset ry Helka järjestävät – osana Kaapelitalon Kierrätystehdas -tapahtumaa –Kierrätysverstas-työpajan sunnuntaina 25.4. klo 12-14. Paikkana on Kaapelitehtaan Ravintola Hima & Sali. Ympäristöalan järjestöjen ja kaupunginosayhdistysten kantavat voimat sekä muut alan toimijat ovat tervetulleita mukaan pohtimaan ja ideoimaan yhdessä Kierrätystehdas -tapahtuman tulevaisuutta ja sen mahdollista jalkauttamista kaupunginosiin ja muuallekin. Koska työpaja täyttyy pian, kannattaa toimia nopeasti ja ilmoittautua oheisesta linkistä.

Kierrätystehdas -tapahtuma järjestetään kolmatta kertaa Kaapelitehtaalla la-su 24.-25.4.2010. Tapahtuma on lyhyen olemassaolonsa aikana osoittautunut laajasti ihmisiä kiinnostavaksi ja alan toimijoita yhdistäväksi kokonaisuudeksi. Tavara-, Myynti-, Tieto- ja Taitotorit keräävät ihmisiä helpolla ja positiivisella tavalla tärkeän asian ääreen.

Tapahtumaa tehdessä on herännyt ajatus siitä, että sen ei tarvitse tapahtua vain kerran vuodessa ja Kaapelitehtaalla. Suuri osa tapahtuman osioista on kopioitavissa ja muokattavissa muuallekin: esimerkiksi kaupunginosiin, nykyisten kaupunginosatapahtumien osaksi tai vaikkapa ihan omiksi tapahtumikseen. Kierrätysverstas-työpajassa su 25.4. klo 12.14 on tarkoitus ideoida ’kierrätystehdas’ -konseptia eteenpäin edellä mainituista lähtökohdista. Hurjimmissa visioissa näemme jo open source -pohjalta tehtyjen tapahtumavariaatioiden täyttävän ensin Helsingin ja sitten koko maan.

Kaikki aiheesta kiinnostuneet ovat tervetulleita mukaan! Workshopissa on kahvitarjoilu. Lisätietoja allekirjoittaneelta.

Kierrätysverstas-workshop
Aika: sunnuntaina 25.4. klo 12-14
Paikka: Ravintola Hima & Sali, Kaapelitehdas
Tallberginkatu 1, 00180 Helsinki

Lisätiedot:

Pirjo Tulikukka
Toiminnanjohtaja
Helsingin kaupunginosayhdistykset ry Helka
Ruoholahdenkatu 10 B, 00180 Helsinki
p. (09) 641 045/ 041- 5222 071
email: pirjo.tulikukka[at]helka.net  

www.kierratystehdas.fi
www.kaapelitehdas.fi
www.helka.net