Päätöstiedote 1 /2021

Tuu mukaan!
Tuu mukaan!

Helsingin kaupunginosayhdistykset ry Helkan hallituksen päätöstiedote 1/2021

Järjestimme vuoden 2021 ensimmäisen hallituksen kokouksen zoom-etäyhteydellä tiistaina 26.1.2021. Läsnä olevat jatkavat ja uudet hallituksen jäsenet ja varajäsenet esittäytyivät ja pohdimme hallituksen jäsenten tehtävänkuvaa ja rooleja. Muistutimme mieliin, että hallituksen jäsen ja varajäsen toimivat yhteyshenkilöinä oman suuralueensa jäsenyhdistyksille ja voivat kutsua koolle oman alueensa tapaamisen esim. kerran vuodessa. Alueille jalkautumisiakin voimme jatkaa sitten kun poikkeustila hellittää. Valitsimme Elina Kultarannan jatkamaan Helkan varapuheenjohtajan tehtävässä. Hallituksen ja toimiston yhteystiedot löytyvät oheisesta linkistä.

Helkan työryhmistä käynnistämme strategia- ja viestintätyöryhmät. Kaupunkisuunnitteluryhmän aktivoimme tarvittaessa. Jos jäsenyhdistyksistä löytyy kiinnostusta osallistua työryhmiin tai esittää työryhmiä muista tärkeistä teemoista, olkaa aktiivisesti yhteydessä toiminnanjohtajaan! Työryhmiin voi liittyä mukaan myöhemminkin. Päätöstiedotteen lähetämme jäsenistölle jatkossa suoraan Helkan toimistolta.

Sovimme kevätkauden hallituksen kokousajoiksi: ke 17.2./ ma 19.4. / ma 10.5. ja ma 7.6. Kevätkokouksen ajankohdaksi päätettiin ottaa maanantai 29.3. Kaikki kokoukset toteutetaan etäsovelluksen avulla (zoom) ja kokousajat löytyvät aina helposti kotisivuiltamme oheisesta linkistä.

Koulutuskyselymme tuloksiin perustuen tarjoamme kevätkaudella koulutusta etätapahtumien järjestämiseen, joka voi sisältää mm. opastusta videoiden tekoon. Lisäksi toteutamme WordPress-koulutuksen edistyneille. Mahdollisesti toteutamme myöhemmin kevätkaudella vielä etävertaistapahtuman jäsenistölle. Olemme mukana MPK ry:n koordinoiman ja yhteistyönä toteutettavan ”Kaupunginosaturvallisuus” -aiheisen koulutuksen koostamisessa. Lähetämme lisää tietoa kun ajankohdat selviävät ja koulutusten suunnittelu ovat edennyt.

Toimistomme muuttaa uuteen osoitteeseen maaliskuun alkuun mennessä! Nykyinen toimitilamme osoitteessa Aurorankatu 19 on käynyt epätarkoituksenmukaiseksi. Kun Kotiseutuliitosta tarjottiin meille joulun alla yllättäen vapautunutta erillistä toimistohuonetta (sisältäen liiton kokoustilan ilmaisen käytön), päätimme tarttua tilaisuuteen. Uusi osoitteemme on siten maaliskuun alusta lähtien: Kalevankatu 13 A 4. Kaikki muut yhteystiedot pysyvät ennallaan.

Aurinkoista keväänjatkoa kaikille!
4.2.2021 Helsingin kaupunginosayhdistykset ry Helka

Hanna-Kaisa Siimes
puheenjohtaja
hksiimes[at]gmail.com                                         

Pirjo Tulikukka
toiminnanjohtaja                   
pirjo.tulikukka[at]helka.net
p.041-5222071