Päätöstiedote 4 / 2021

Tuu mukaan!
Tuu mukaan!

Toukokuun 10. päivän kokouksen käynnistimme Kotiseutuliiton aiheiden parissa. Kuulimme terveiset Suomen Kotiseutuliiton valtuuston kokouksesta ja merkitsimme tiedoksi että Helkan ja Kotiseutuliiton johto tapaavat lähiaikoina yhteistyön merkeissä.

Kuulimme Helkan kulttuuriympäristökyselyn laadinnan tilanteesta ja päädyimme avaamaan kyselyn kaikille kaupunkilaisille. Toteutamme lisäksi ruotsin- ja englanninkieliset versiot. Julkistamme kyselyn kesään mennessä.

Keskustelimme kesäsetelinuorten palkkaamisesta Helkaan. Nuoret voivat esim. kerätä digitaalista aineistoa kaupunginosista ja kohteista Helsingissä.

Päätimme tarjota jäsenistölle Instagram-koulutusillan 25.5., jäsenyhdistysten koulutustoiveen mukaisesti.

Keskustelimme Helsingin osallisuuden ja vuorovaikutuksen neuvottelukunnan tulevasta kokouksesta ja keskustelimme Helkan painopisteistä ja toiveista neuvottelukunnalle.

Suunnittelemme ja toteutamme yhteistyössä Helsingin Maanpuolustuskoulutus ry:n kanssa kaupunginosien turvallisuusteemaan liittyvää koulutusta. Ensimmäinen kokeilukoulutus järjestettiin 24.4 ja jatkoa on suunniteltu ajankohtaan 8.6.

Kevätkauden viimeinen Helkan hallituksen kokousaika on ma 7.6.


Mukavaa kevätkauden jatkoa kaikille kaupunginosa-aktiiveille toivottaen,

17.5.2021 Helsingin kaupunginosayhdistykset ry Helka

Hanna-Kaisa Siimes

puheenjohtaja
hksiimes[at]gmail.com

Pirjo Tulikukka
toiminnanjohtaja
pirjo.tulikukka[at]helka.net

Helsingin kaupunginosayhdistykset ry Helka on yhteistyöjärjestö, joka tukee monipuolista ja osallistavaa kaupunginosatoimintaa. Vaikutamme sen puolesta, että Helsingin eri alueet voivat kehittyä viihtyisinä, omaleimaisina ja yhteisöllisinä paikkoina. 
www.helka.net
www.kaupunginosat.fi
www.facebook.com/HelkaRy
www.instagram.com/helka_ry