Päätöstiedote 6/2019

Helsingin kaupunginosayhdistykset ry Helkan hallituksen päätöstiedote 6/2019

Helkan hallitus piti syyskauden ensimmäisen kokouksensa keskiviikkona 21.8. Hallitus suunnitteli Oodissa ti 3.9. järjestettävän pj-palaverin ohjelmaa ja muita syyskauden aktiviteetteja. Syyskauden kokousajoiksi sovittiin ti 17.9. (Vartiosaaressa)/ ma 7.10./ ma 4.11. ja ma 9.12. klo 17.00 alkaen – aloitteet, ideat tai kysymykset jäsenistöltä toivomme viimeistään viikkoa ennen kutakin kokousta.

Helkan syyskokous pidetään ennakkotiedon mukaisesti torstaina 28.11., Helenin Kampin Sähkötalossa. Hallituspaikkoja kiinnostuneille jäsenyhdistyksille avautuu tänä syksynä eteläisten, läntisten ja keskisten kaupunginosayhdistysten alueilta. Näiden suuralueiden hallitusjäsenet ja -varajäsenet ovat nimittäin erovuoroisia vuoden 2019 päättyessä. Myös hallituksen asiantuntijajäsen on erovuorossa ja Helkaan voi vinkata sopivia henkilöitä. Hallituksen jäsenen ja varajäsenen kausi on kaksivuotinen ja hallituksesta aina puolet vaihtuu vuosittain. Tervetuloa mukaan vaikuttamaan!

Jäsenistö on kutsuttu ti 3.9. klo 17-19 jokasyksyiseen pj-palaveriin Keskustakirjasto Oodin ”Kuutio”-tilaan. Ohjelmassa on kaksi laajempaa teemaa: kaavavaikuttaminen ja verkkoviestintä (kotisivut ja some). Kuulemme tilaisuuden alussa, kahvituksen aikana, ajankohtaisinfot illan isommista teemoista sekä osallistuvan budjetoinnin äänestysvaiheesta ja KKPH!-verkostolta. Muistattehan ilmoittaa edustajanne mukaan viimeistään ma 2.9. aamupäivän aikana! Ohjelmasta tarkemmin Helkan jäsentiedotteessa 2/2019 https://helka.net/jasentiedotteet/3160-helkan-jasentiedote-2-2019-23-8-2019
 
Helkan sähköiseen jäsenkyselyyn vastaili peräti viitisen kymmentä jäsenyhdistystä – lämmin kiitos kaikille vastanneille! Saimme paljon arvokasta tietoa, jonka avulla päivittää toiminta-ajatustamme. Helkan yliopistoharjoittelijat analysoivat parhaillaan tuloksia ja selvitys julkistetaan syyskokouksessa to 28.11. Syyskokouksessa päivitetään yhdessä myös Helkan arvot – merkitse jo ajankohta kalenteriisi! Helkan blogi on käynnistetty kesän alla, käykääpä tutustumassa osoitteessa https://helka.net/helkan-blogi! Jäsenistökin voi ehdottaa blogiin omia max. yhden liuskan mittaisia kirjoituksia, omaan kaupunginosaan tai kaupunginosa-aktivismiin liittyen.

Hanna-Kaisa Siimes      
puheenjohtaja       
hksiimes[at]gmail.com

Pirjo Tulikukka
toiminnanjohtaja
pirjo.tulikukka[at]helka.net 
p.041-5222071