Päätöstiedote 7/2019

Helsingin kaupunginosayhdistykset ry Helkan hallituksen päätöstiedote 7/2019

Helkan hallituksen kokous 17.9. järjestettiin Vartiosaaressa. Vartiosaari-Seuran johdolla tehtiin aluksi virkistävä kiertokävely saaressa, historia- ja ajankohtaiskatsauksen kera. Tämän jälkeen siirryttiin käsittelemään kokousaiheita Sunnanvikin kartanon rakennukseen. Hallitus on kuluneen vuoden aikana jalkautunut kokoustamaan eri kaupunginosiin, seuraava kokous järjestetään Arabianrannan asukastalo Bokvillanissa ma 7.10.

Hallitus kävi 3.9. Oodissa järjestetyn pj-palaverin palautekeskustelun. Todettiin illan olleen onnistunut, paikalla oli lähes 40 osallistujaa. Kaikki pj-palaverissa kuullut alustukset sekä ryhmäpöytien yhteenvedot löytyvät oheisen Helkan kotisivujen uutislinkin sisältä  https://helka.net/uutiset/8-helkan-uutiset/3163-helkan-pj-palaveri-oodissa-3-9-2019

Keskusteltiin 28.11. järjestettävän syyskokouksen ohjelmasta. Ennen virallisia kokousasioita kuullaan yliopistoharjoittelijoiden toteuttaman Helka-kyselyn tulokset ja analyysi; toisena aiheena pohditaan yhdessä Helkan arvoja. Kokouspaikaksi on jälleen saatu tuttu Kampin Sähkötalon ”Energiatori”. Näiden lisäksi hallitus pohti jäsenistön lainopillisen neuvonnan tarpeisiin vastaamista. Todettiin, että ensisijaisesti pyydetään tukea Suomen Kotiseutuliitosta; samalla seurataan tarpeiden kehittymistä ja edetään tapauskohtaisesti.

Helkan viestintäryhmä on työstänyt Helkan blogin periaatteita ja viestintäsuunnitelman uudistusta. Suunniteltiin Helkan Instagram-tilille mahdollisuutta tiiviiden kuvallisten kaupunginosaesittelyiden julkaisemiseen, kunhan se on perustettu. Tiedotamme jäsenistöä aiheista kun ne ovat edenneet.

30.9.2019 Helsingin kaupunginosayhdistykset ry Helka

Hanna-Kaisa Siimes        
puheenjohtaja        
hksiimes[at]gmail.com        

Pirjo Tulikukka
toiminnanjohtaja    
pirjo.tulikukka[at]helka.net
p.041-5222071