Palvelu on lahja ympäristölle ja saajalleen

Luonto kiittää, jos tänä jouluna lahjapaketit sisältävät palveluja. Ostetun palvelun rinnalla mainio idea on lahjoittaa aikaa. Monelle aika ja apu ovat arvokkaampi asia kuin jo ennestään täyteen komeroon päätyvä tavara. YTV Jätehuollon ”Anna lahja aineeton” -kampanja muistuttaakin aineettoman lahjan ansioista myös tänä vuonna. YTV Jätehuollon joulusivuilla (www.ytv.fi/joulu) on runsaasti lahjaideoita vauvasta vaariin ja kulttuurin ystävästä urheilijaan. Tarjolla on valmiita lahjakortteja, joihin voi valita sopivan vähäjätteisen ja omalle kukkarolle sopivan lahjan. Sivulla on myös vinkkejä kestävän kulutuksen jouluperinteistä.

Aineeton palvelulahja vähentää jätemääriä ja turhan lahjatavaran paljoutta. Samalla tekee todellisen ympäristöteon, sillä käytetyistä luonnonvaroista 90 prosenttia muuttuu jätteeksi jo tuotteen valmistusprosessin aikana.

YTV haastaa myös aineettomia palveluja tarjoavia yrittäjiä mukaan aineettomien lahjojen markkinointiin jakamalla ”Anna lahja aineeton” -merkkiä liikkeisiin.

Kampanja näkyy marras–joulukuussa eri puolilla pääkaupunkiseutua ja internetissä. Kampanja on osa YTV:n jätteen synnyn ehkäisytyötä.

Lisätietoa:
Neuvonta- ja viestintäyksikön päällikkö Riitta-Liisa Hahtala,
puh. 040 593 6346, riitta-liisa.hahtala@ytv.fi
www.ytv.fi/joulu