Tervetuloa Rakennuslakikoulutus-iltapäivään lauantaina 3.12.2005 !

Helka järjestää yhteistyössä Suomen Kotiseutuliiton kanssa koulutuksen maankäyttö- ja rakennuslaista kohdennettuna erityisesti kaavoituksen ja suunnitteluun osallistumisen käytännön ongelmiin. Koulutus on jatkoa v. 2004 järjestetylle tilaisuudelle. Koulutuksen tavoitteena on lisätä osallistujien valmiuksia toimia erilaisissa kaava- ja muissakin osallistumista edellyttävissä suunnitteluhankkeissa oman yhdistyksensä resurssihenkilönä, sekä lain sallimissa vuorovaikutustilanteissa vaativina asiakkaina.

Koulutustilaisuus järjestetään lauantaina 3.12.2005, klo 12.30-17.00 Helsingin keskustassa sijaitsevan Hotel Arthurin auditoriossa; osoitteessa Vuorikatu 19. Kartta löytyy linkistä http://www.hotelarthur.fi/suomi/yhteys.htm . 
Oheisen linkin alta löytyy tarkempi Rakennuslakikoulutuksen ohjelma .
 
Koulutuksen pituus on n. 4,5 tuntia ja kouluttajana toimii Suomen Kotiseutuliiton hallituksen puheenjohtaja, arkkitehti Heikki Kukkonen. Koulutustilaisuus kahvitarjoiluineen sekä siellä jaettava aineisto ovat maksuttomia.

Koulutukseen ilmoittautumiset suoraan Suomen Kotiseutuliittoon, joko sähköpostilla satu.aallonpaa@suomenkotiseutuliitto.fi , kirjeitse (Kalevankatu 13 A, 00100 Helsinki) tai puhelimitse (09-612 6320), viimeistään maanantaihin 28.11.2005 mennessä.
Ympäristöministeriö tukee koulutuksen toteutusta. Koulutuksen kumppaneita ovat myös Suomen Omakotiliitto ja Suomen Luonnonsuojeluliitto.