Uusi kehittämistyökalu kaupunginosille – tule mukaan!

Fb tapahtuma

Helka ry:n keväällä käynnistämää KEVEIN-hanketta varten luotiin sivusto, jonka kautta haettiin kolmea kekseliästä kaupunginosaa. Ehdokkaat täyttivät verkossa hakulomakkeen, josta muodostunut hakukortti on ollut nähtävissä siitä lähtien osoitteessa www.kaupunginosat.net/kevein. Linkki löytyy myös Helkan etusivulta www.helka.net.

Vaikka itse haku on jo umpeutunut ja valinnat tehty, hakukortteja klikkaamalla kuka tahansa kiinnostunut voi edelleen käydä katsomassa millaisia toimijoita kaupunginosien kehittämisverkostoihin toivotaan mukaan. ”Hae mukaan” -kuvaketta napsauttamalla voi sen jälkeen liittyä itselleen sopivaan verkostoon.

KEVEIN-hanketta varten luotu sivusto on kuitenkin vain karkea prototyyppi, jota on tarkoitus käyttää pohjana uuden aluekehittämisen työkalun luomisessa. Työkalun yhtenä tärkeänä tavoitteena on tehdä eri toimijoiden yhteen saattaminen, yhteystietojen/henkilöiden löytäminen ja kehittämisverkostojen muodostuminen mahdollisimman helpoksi.

Kehittämistyökalu kaupunginosasi omalle kotisivulle!

Kehitystyö on nyt alkamassa. Tarkoitus on, että kaupunginosat, joilla on käytössään Helkan tarjoama Joomla-pohjainen kotisivu, saavat jatkossa työkalun suoraan omalle sivustolleen. Haluamme tehdä työkalusta mahdollisimman käyttäjäystävällisen ja hyödyllisen kaikille; asukkaille, yrittäjille, yhteisöille ja muille paikalliskehittäjille. Ja siihen tarvitsemme Sinua.

Kerro meille, miten toivoisit työkalua kehitettävän, että se palvelisi parhaiten Sinun kaupunginosasi tarpeita. Millaisia tietoja ja toimintoja sen tulisi sisältää, että te saisitte vahvistettua ja kasvatettua omia verkostojanne entistä helpommin? Mitä muuta toivoisit työkalun mahdollistavan? Nyt on tilaisuus vaikuttaa ja saada hyvät ideat kuulluksi! Järjestämme

maanantaina 13.6. klo 17-19 avoimen työpajan

Helsinki Think Companyssa, osoitteessa Vuorikatu 5. Haluamme varmistaa, että tilaa riittää kaikille kiinnostuneille, joten ilmoittauduthan 6.6. mennessä osoitteeseen kevein@helka.net. Voit myös jakaa Facebookissa tapahtumaa ”Hgin kaupunginosille uusi kehittämistyökalu” sopiviksi katsomillesi kontakteillesi. Jos et pääse paikan päälle, olisi hienoa, jos ehtisit kuitenkin antaa muutaman minuutin aikaasi vastaamalla tästä linkistä aukeavaan lyhyeen kyselyyn. Iso kiitos avustasi jo etukäteen!

Kehittämisterveisin

KEVEIN-tiimi
kevein@helka.net

Christian Sannemann, projektipäällikkö
christian.sannemann@helka.net
p. 040 521 3335

Tea Lindroos, viestintäasiantuntija
tea.lindroos@helka.net
p. 050 569 7017