Tule tutustumaan Vyyhti-projektiin Hub Aamiaisella ti 8.5.

Helka ry:n, Metropolia Ammattikorkeakoulun ja Hub Helsingin yhteistyöhankkeeseen Vyyhtiin on mahdollista tutustua keskustelun merkeissä tiistaina 8.5. klo 9.00-10.00 Hub Helsingissä (Annankatu 31-33 C 37) järjestettävällä Hub Aamiaisella.

Vyyhti on yrittäjien, opiskelijoiden ja kaupunginosatoimijoiden verkostoitumista ja yhteistoimintaa luova projekti. Vyyhti tutkii tulevaisuuden yrittäjyyden muotoja ja paikallisvaikuttamista sekä järjestää tapahtumia ja koulutuksia. Tavoitteena on tukea luovien alojen kasvua. Tule tutustumaan Vyyhtiä selvittävään porukkaan! Katso lisätietoa ja ilmoittaudu aamiaiselle Vyyhdin kotisivuilta.

Hubin aamiainen on kaikille avoin tapahtuma joka tiistai klo 9.00 – 10.00 viikoittain vaihtuvalla teemalla. Aamiaisella on mahdollisuus oppia itselle uudesta aiheesta tai kuulla jostakin kiinnostavasta projektista, verkostoitua samanhenkisten ihmisten kanssa, tutustua Hubiin ja hubilaisiin. Tapahtuman alussa on lyhyt alustus päivän aiheeseen, jonka jälkeen osallistujat jatkavat keskustelua aiheesta. Huom! Tilaisuus on yleensä englanninkielinen, mutta Vyyhti-kerralla 8.5. osittain suomen- ja osaksi englanninkielinen.

Samalla, kun opitaan uutta kiinnostavasta aiheesta, nautitaan aamiaista nyyttikestien tapaan kootusta aamiaispöydästä – osallistujat siis tuovat jotain purtavaa jaettavaksi tai muutaman kolikon korvaukseksi. Hub Helsinki tarjoaa kahvia, teetä ja keksejä. Koska viikko 19 on Reilun Kaupan viikko, toivomme osallistujien tuovan aamiaispöytään Reilun Kaupan tuotteita.

Tervetuloa!