Helkan myöntämät huomionosoitukset


Kotiseutu- ja kaupunginosayhdistystyössä ansioituneille henkilöille voidaan esityksen perusteella myöntää huomionosoituksia. Esityksen tekee kaupunginosayhdistys ja se osoitetaan Helsingin kaupunginosayhdistykset ry:n hallitukselle (Helkan tunnustusmerkki, hopeinen tai kultainen Pro Helsinki-ansiomerkki, Helkan kunniakirja).
Esityksestä tulee käydä ilmi henkilötiedot, henkilön toiminta kotiseudun hyväksi, mahdolliset erityisansiot sekä aikaisempi palkitseminen kotiseututyössä.

*   *   *   *   *   *

Helkas utmärkelser

Personer med meriter inom stadsdels- och hembygdsarbetet kan enligt förslag beviljas utmärkelser. Förslaget görs av en stadsdelsförening och det adresseras till styrelsen av Helsingin kaupunginosat ry (Helkas förtjänsttecken, Pro Helsingfors -förtjänstmärke i silver eller guld, Helkas hedersdiplom).
Av förslaget bör personinformation, personens verksamhet för hembygden, möjliga särskilda förtjänster samt tidigare utmärkelser inom hembygdsarbetet framgå.

**************

Hae huomionosoitusta seuraavalla lomakkeella:

Hae huomionosoitusta

Tietoja käytetään huomionosoitusanomuksen käsittelyssä ja huomionosoituksen toimittamisessa anomuksen tekijälle. Tiedot poistetaan heti kun huomionosoitus on toimitettu yhteyshenkilölle ja se on vastaanotettu. Tietoja ei luovuteta muuhun tarkoitukseen. Voit tutustua tarkemmin tietosuojaselosteeseen täältä: Helkan tietosuojaseloste.

Lisätietoja: toiminnanjohtaja Pirjo Tulikukka, p. 045 145 2595