Turvallisuuskysely CADDIES-projektin kohdealueilla – vastaa pe 30.4. mennessä!

Kannelmäessä, Pohjois-Haagassa, Lassilassa sekä Arabianranta-Toukola-Vanhakaupunki -alueella kartoitetaan nyt turvallisuuskyselyllä asukkaiden mielipiteitä oman kaupunginosansa turvallisuuden nykytilasta ja tulevaisuudesta. Kyselyssä selvitetään vastaajien näkemyksiä ja kokemuksia mm. nuorison häiriökäyttäytymisen, ilkivallan ja alkoholin juomisen yleisyydestä omalla asuinalueellaan. Vastauksien perusteella pyritään selvittämään turvallisuuden ongelmakohtia, ja kehittämään rikollisuuden torjuntaa ja yleistä turvallisuutta ko. asuinalueilla. Kysely löytyy osoitteesta www.kaupunginosat.net/kyselyt/turvallisuus ja siihen voi vastata perjantaihin 30.4. mennessä.

Kysely on osa Laurean ammattikorkeakoulun turvallisuusalan koulutusohjelman rikostorjuntaosaamisen kurssia ja se on toteutettu yhteistyössä Helsingin kaupunginosayhdistykset ry:n CADDIES–projektin kanssa. Kysely on suunniteltu poliisin turvallisuusbarometriä ja yhteiskuntatieteellisen tietoarkiston turvallisuustutkimusta mukaillen.

Lisätiedot kyselystä ja CADDIES-projektista: Terhi Vilkman, Helka ry, terhi.vilkman@helka.net, 09-641045, www.helka.net/caddies.