Uusia toimijoita yhdistystoimintaan -verkkokoulutus 21.2. klo 17-19.30

Kuvirtuskuva: pixabay.com
Kuvirtuskuva: pixabay.com

Otsikon mukainen todella ajankohtainen verkkokoulutus yhdistystoimijoille on tarjolla ke 21.2. klo 17.00-19.30! Koulutus antaa näkökulmia ja ideoita uusien vapaaehtoisten ja luottamushenkilöiden löytämiseksi yhdistyksiin.​ Kaipaatko ideoita ja rohkaisua uusien toimijoiden rekrytointiin? Ihmetteletkö, miksi kanssatallaajat eivät hoksaa, miten antoisaa on toimia vapaaehtoisena?  Tästä iltakoulutuksesta saat käytännön vinkkejä ja inspiraatiota tarttua uusien vapaaehtoisten löytämisen haasteeseen. Oletko jo kokeillut jotain rekrytointikeinoa ja todennut sen toimimattomaksi? Kerro siitä kouluttajille ja tuunataan ideasta entistä ehompi yhdessä! Koulutus on keskusteleva ja vuorovaikutteinen. Kouluttajina toimivat Kansalaisfoorumin koulutussuunnittelijat, järjestötoiminnan maratoonarit, Annamari Martinviita kulttuurisen kansalaistoiminnan kentältä ja Maija Borén sote-alan järjestötyöstä.

Koulutukseen tulee ilmoittautua 7.2.2024 mennessä oheisella sähköisellä lomakkeella. Koulutuksen osallistumismaksu 30 € maksetaan välittömästi ilmoittautumisen yhteydessä. Alennettuun osallistumismaksuun oikeuttavat dokumentit tarkistetaan ennen koulutusta. Lisätiedot ja peruutukset: koulutus@kansalaisfoorumi.fi
Peruutusehdot: Koulutukseen osallistumisen voi peruuttaa maksutta viimeistään 7 päivää ennen sen alkamispäivää. Jos osallistuminen perutaan tämän jälkeen, palautetaan 50 % osallistumismaksusta. Jos peruutusta ei tehdä lainkaan ennen koulutuksen alkamispäivää, osallistumismaksua ei palauteta. Sairaustapauksissa koko osallistumismaksu kuitenkin palautetaan terveydenhuollon antamaa sairauslomatodistusta vastaan. Koulutuksen järjestää Kansalaisfoorumi.