Uusimaa Innovoi 13.5. – KEVEIN-hanke mukana verkostoitumismessuilla!

UUSIMAA INNOVOI

-Uusi työ ja työn tekemisen uudet tavat

Aika:     Perjantai 13.5.2016 klo 9-16
Paikka: Urban Mill, Betonimiehenkuja 3 E, Otaniemi, Espoo

Uusimaa-viikon verkostoitumistapahtuma UUSIMAA INNOVOI tuo yhteen innovaatiotoimijat, kehittämishankkeet ja -verkostot, yritykset, päättäjät – kaikki uutta tekevät ja Uudenmaan älykkäästä erikoistumisesta kiinnostuneet. Päivän yleisteemana on uusi työ, uudet työnteon tavat sekä yhdessä tekeminen.

KEVEIN-hanke on mukana osana Uudenmaan liiton Arjen hyvinvointikaupunki -ohjelmaa esittelemässä maaliskuussa valittua kolmea kekseliästä kaupunginosaa: Herttoniemenrantaa, Maunulaa ja Siltamäki-Suutarila-Töyrynummea.

• Verkostoidu ja tapaa ihmisiä: Mukana laaja joukko toimijoita, jotka edustavat monipuolista läpileikkausta startup-yrityksistä innovaatiopalveluihin ja yhteistyöverkostoihin.

• TietoiskutKäy esittely- ja tapahtumaständeillä tai kuuntele esityksiä viimeisimmistä käänteistä Uudenmaan innovaatiotoiminnan saralla.

• Luo uutta: Päivän aikana voit esimerkiksi kokeilla taitojasi kaupunkisuunnittelijana 3D-kaupunkisuunnittelupelin avulla, osallistua kaupunkiviljelyyn, testata 3D-tulostamista tai kokea hyönteisruuan aromit.

• Kokeile co-workingia: Yksi ”uuden työn” muotoja on paikkariippumaton työ, jota tehdään jaetuista tiloista käsin – yhdessä muiden kanssa. Voit käyttää päivässä Urban Milliä omana toimistonasi.

• Tutustu Otaniemeen: Järjestämme tutustumiskiertokäyntejä lähikohteisiin, mm. samassa korttelissa sijaitseviin Aalto Design Factoryyn ja Startup Saunaan.

Avaamme ovet klo 9, avauspuheet klo 10-10.30 ja Uudenmaan älykkään erikoistumisen kärjet klo 10.30-11. Tapahtumaa riittää aina klo 16 saakka. Voit käydä paikalla kun sinulle parhaiten sopii tai viettää koko päivän Urban Millissä. Tarkentuva ohjelma: https://urbanmill.org/uusaika/uusimaa-innovoi/ 

Tilaisuuteen ei ole ennakkoilmoittautumista, mutta voit merkitä itsesi tapahtumaan Facebookissa. Osallistuminen on maksutonta ja avoin kaikille kiinnostuneille. Flooran päivän kunniaksi vapaaehtoisena sisäänpääsymaksuna on yksi kukka – vaihtoehtoisesti voit istuttaa kasvin tai kukan kaupunkiviljelytyöpajassa! Kahvia, virvokkeita ja pientä purtavaa on tarjolla päivän mittaan.

Lisätietoa: Lars Miikkilars.miikki@urbanmill.fi, 040 503 6630. Uusimaa Innovoi -päivän järjestävät Urban Mill, UUSAIKA-hanke ja Uudenmaan liitto, yhteistyössä Espoon kaupungin kanssa.

Twitterissä: #uusimaaviikko #uusimaainnovoi #urbanmill #kevein