Vahvaa vaikuttamista verkostoissa -koulutus pääkaupunkiseudun yhdistystoimijoille 8.-9.2.

OK-opintokeskuksen Vahvaa vaikuttamista verkostoissa -koulutus tarjoaa yhdistyksille innostusta, tietoa ja työkaluja vaikuttamiseen. Koulutus järjestetään 8.2. ja 9.2.2014 klo 10-16 Erilaisen oppimisen keskuksessa (Vilhonkatu 4B, Kaisaniemi, Helsinki). Viikonloppuna järjestettävän koulutuksen painopisteenä ovat verkostot, viestintä ja vuorovaikutus. Koulutuksen yhteydessä voi jakaa kokemuksia muiden yhdistystoimijoiden kanssa.

Koulutuksen alustajina toimivat mm. Luonto-Liiton toiminnanjohtaja Leo Stranius, viestintäkouluttaja Noora Jokinen, asukastoiminnan edelläkävijät Otto-Ville Mikkelä Roihuvuori-Seurasta ja Petteri Niskanen Myyrmäki-liikkeestä sekä aluepalvelupäällikkö Katja Syvärinen Vantaan kaupungilta.

Maksuton koulutus on suunnattu pääkaupunkiseudun yhdistystoimijoille.
Koulutuksen järjestää OK-opintokeskus osana Euroopan Aluekehitysrahaston rahoittamaa Yhteistyöstä voimaa järjestötoimintaan ja lähidemokratiaan -hanketta.

Ilmoittautuneille lähetetään kysely, jonka avulla kartoitetaan osallistujien kiinnostuksen kohteita ja tarpeita. Paikkoja on rajallinen määrä, jonka vuoksi yhdestä yhdistyksestä tai piiristä voi osallistua vain 1-2 henkilöä.

Ilmoittautumiset

Ilmoittautumiset koulutukseen viimeistään 10.1.2014 mennessä oheisesta linkistä. Koulutukseen valituille tullaan ilmoittamaan asiasta viimeistään 15.1.2014.

Lisätietoa koulutuksesta:
OK-opintokeskuksen suunnittelija Marion Fields, marion.fields[at]ok-opintokeskus.fi

Katso lisätietoa ja koulutuksen ohjelma OK-opintokeskuksen sivuilta oheisesta linkistä.

Tervetuloa!