Vastaa kyselyyn kaupunkiaktivismin haasteista 30.4.2015 mennessä

Kuva: Outi Maaria Neuvonen

Tunnetko jonkin tapauksen, jossa kaupunkiaktivistit eivät päässeet toteuttamaan ideaansa aktivistisesta toiminnasta, vaikka olisivat halunneet ja osanneet? Jaa tietosi ja vastaa kyselyyn 30.4.2015 mennessä.

Kyselyyn: Ilmianna toteutumaton aktivismi

Kuva: Outi Maaria Neuvonen

Kysely toteutetaan osana Helsingin yliopiston sosiaalitieteiden laitoksen hanketta: Kaupunkiaktivismin metropolin voimavarana. Kyselyllä kartoitetaan näkemyksiä kaupunkiaktivismin haasteista ja mahdollisuuksista. Keskustelu kaupunkiaktivismin haasteista jatkuu tuloksien pohjalta toukokuussa. Lisätietoa saadaksesi, muistathan jättää lomakkeeseen yhteystietosi.

Kaupunkiaktivismi metropolin voimavara on Helsingin yliopiston tutkimushanke (2015-2016). Hankkeessa tarkastellaan kaupunkiaktivismia eli kansalaisten paikallisia organisoitumisen ja toiminnan muotoja ekologisen kestävyyden, innovaatiopolitiikan ja yhteisöllisyyden näkökulmista. Tavoitteena on selvittää: Miten kaupunkiaktivismit palvelevat kaupunkien tavoitteita. Miten julkisen vallan kannattaa tukea kaupunkiaktivismeja?

Kyselyn tulokset tullaan julkaisemaan hankkeen nettisivuilla. Keskustelu kaupunkiaktivismin haasteista ja mahdollisuuksista jatketaan tulosten pohjalta. Muista vastata kyselyyn ja jättää yhteystietosi, niin pysyt kuulolla tulevista tapahtumista. 

Lisätietoa hankkeen foorumilta: https://kaupunkiaktivismi.wordpress.com