Yhdistystoiminnan peruskurssi ti 27.1., to 29.1. ja ti 3.2.

Yhdistystoiminnan peruskurssi järjestetään ti 27.1., to 29.1. ja ti 3.2.2015 klo 17.00-20.00 Vision koulutustilassa (Fredrikinkatu 33 A, 2. krs.). Luvassa on käytännönläheinen kurssi yhdistystoiminnan perusteista, kokouskäytänteistä ja yhdistystaloudesta. Koulutuksen suunnittelussa on huomioitu etenkin pienet yhdistykset, joilla ei välttämättä ole palkattua henkilökuntaa. Koulutus tukee ja kehittää yhdistysten toiminnan laatua sekä yhdistystoimijoiden omaa osaamista ja on erittäin hyödyllinen esim. yhdistysten uusille hallitusten jäsenille. Koulutuksen osallistumismaksu on 40 €/osallistuja. Ilmottaudu 26.1. mennessä!

Koulutuksen sisältö:

– Yhdistyslaki ja yhdistyksen säännöt; yhdistyksen hallinto ja eri toimijat/ toimijoiden väliset vastuut (jäsenet, puheenjohtaja-hallitus, taloudenhoitaja, sihteeri)
– Yhdistystoiminnan vuosikello, kokoukset ja kokouskäytännöt
– Yhdistyksen keskeiset asiakirjat: toimintasuunnitelma ja talousarvio sekä toimintakertomus ja tilinpäätös; taloudenhoidon suunnittelu ja säädökset ja käytännön tehtävät sekä kirjanpito (talousarvio, kirjanpito, tilinpäätös ja tilintarkastus).

Kouluttajina toimivat Salla Pyykkönen ja KTK Aki Pennanen. Ilmoittautumiset ma 26.1.2015 klo 16.00 mennessä verkkolomakkeella http://www.visili.fi/fi/yhdistystoiminnanperuskurssi_hki sivun yläreunan ”Ilmoittaudu”-linkin kautta. Ilmoittautumisajan päätyttyä vapaita paikkoja voi tiedustella Visiosta: visio[at]visili.fi tai puh. 044-727 3240. Ilmoittautumisen yhteydessä voi halutessaan tilata Vision Yhdistystoimijan oppaan hintaan 15 € (norm. ovh 19 €). Oppaan saa kurssipaikalla. Lisätietoja oppaasta löytyy Vision kotisivuilta kohdasta http://www.visili.fi/fi/julkaisu/yhdistystoimijan-opas. Koulutusuutinen kokonaisuudessaan oheisesta linkistä.