Yhdistystoiminnan perusteet -verkkokurssi la 12.2.

Toimitaan yhdessä!
Toimitaan yhdessä!

Tervetuloa kaikki uudet ja vanhatkin yhdistystoimijat ja yhdistysten hallitusten jäsenet oppimaan (tai kertaamaan) käytännönläheistä tietoa yhdistystoiminan perusteista ja kokouskäytänteistä la 12.2. järjestettävälle verkkokurssille! Etäkoulutuksen kesto on 10.00-14.30 (4,5 h).
Kurssi sopii erityisesti pienille yhdistyksille, joilla ei välttämättä ole palkattua henkilökuntaa. Koulutuksen tavoitteena on tukea ja kehittää yhdistysten toiminnan laatua sekä yhdistystoimijoiden omaa osaamista. Erittäin hyödyllinen ja perusteista lähtevä kurssi!

Sisältö:

Yhdistystoiminnan perusteet

  • Yhdistyslaki ja yhdistyksen säännöt (tutustu yhdistyksesi sääntöihin ennen koulutusta, niitä hyödynnetään ennakkotehtävässä)
  • Yhdistyksen toimijat: jäsenet, hallitus ja eri toimijoiden väliset vastuut
  • Yhdistyksen keskeiset paperit: toimintasuunnitelma ja talousarvio, toimintakertomus ja tilinpäätös

Yhdistyksen kokouskäytännöt ja tietosuoja

  • Yhdistyksen eri kokoukset ja kokousten toimihenkilöt
  • Kokouskäytännöt (kokousten valmistelu, kokouksen kulku, kokouspöytäkirja)
  • Yhdistyksen tietosuoja-asiat

Verkkokurssin vetää toiminnanjohtaja ja järjestöbloggari Jenni Kallionsivu. Ilmoittaudu koulutukseen toimittamalla tietosi oheisen kurssisivun ilmoittautumislomakkeen kautta ja maksamalla osallistumismaksu 30 €. Ilmoittautuneille lähetetään osallistumislinkki ja ohjeet sähköpostitse ennen koulutuksen alkua. Koulutuksen yhteyshenkilön tiedot: maia.fandi[at]opintokeskusvisio.fi. Koulutuksen järjestää Visio.