Yhteisöt elävät -työpaja 21.10. klo 16.30 – 18.30

Yhteisöt elavat -hankkeen tyopaja 2020
Yhteisöt elavat -hankkeen tyopaja 2020

Kaupunginosatoimija, kotiseutuaktiivi, kulttuurin tekijä – tervetuloa Yhteisöt elävät! – etätyöpajaan ke 21.10. klo 16.30-18.30! Oletko miettinyt, kuinka tuoda näkyville omaleimainen kaupunginosatoiminta ja paikallisuus? Miten uudet ja vanhat toimintatavat ja perinteet jatkavat elämäänsä juuri teidän alueellanne? Tervetuloa mukaan miettimään ja keskustelemaan aiheesta Zoom-videopalaverialustalle!

Etätyöpajassa pohditaan keinoja saada omalle yhteisölle tärkeät tiedot, taidot, tekemisen ja toiminnan tavat näkyviin, kaikkien saataville ja huomatuksi. Keskustellaan yhdessä elävästä paikallisuudesta sekä käsitellään mm. osallistujien omia kaupunkikulttuurin, kaupunginosatoiminnan ja elävän perinnön ilmiöitä. Luvassa siis eväitä paikallistoimintaan, merkitysten löytämiseen sekä rahoituksen hakemiseen omille toiminnoille ja hankkeille! Työpajan järjestävät yhteistyössä Suomen Kotiseutuliitto ja Helka.

Ilmoittaudu mukaan 13.10. mennessä osoitteella maria.talvitie[at]kotiseutuliitto.fi
Kaikille ilmoittautuneille lähetetään sähköinen osallistumislinkki ja ohjeet ennen tapahtumaa. Voit tiedustella ilmoittautumisajan jälkeenkin, onko tapahtumassa vielä tilaa. Tilaisuuden Facebook-tapahtuma löytyy oheisen linkin kautta.


Kotiseutuliiton Yhteisöt elävät! -hankkeen työpajat on tarkoitettu kotiseututyön-, kansalaistoiminnan ja kulttuuriperintötyön tekijä- ja organisointijoukoille ja ne kutsuvat pohtimaan ja käytännössä suunnittelemaan sitä, mitä aineettoman kulttuuriperinnön siirtäminen, välittäminen ja vaaliminen voisi omassa yhteisössä olla. Ke 21.10. järjestettävä työpaja on tarkoitettu pääkaupunkiseudun ja Uudenmaan toimijoille.

Lisätietoja:
Maria Talvitie, koordinaattori
maria.talvitie[at]kotiseutuliitto.fi
p. 0451628440
Yhteisöt elävät! -hanke
Mestarit & kisällit -toiminta
Suomen Kotiseutuliitto