Elämisen polut -tapahtuma Jätkäsaaressa

316

Elämisen polut tapahtuma

Jätkäsaaressa syyskuussa asuntomessujen uusi kaupunkiasumisen Elämisen polut -tapahtuma 

 

 

Suomen Asuntomessut järjestää Elämisen polut -tapahtuman Jätkäsaaressa syyskuussa 2018. Tapahtuma on uudenlainen asumisen tapahtuma ja se esittelee erityisesti urbaania asumista ja kaupunkimaista asuinympäristöä.

Monipuolisia elämisen polkuja rakennetaan paraikaa Helsingin Jätkäsaareen, jonne valmistuu merkittävä osuus Helsingin uusista asunnoista. Alueelle nousee kiinnostava kaupunginosa, jossa on esillä paljon kaupunkirakentamisen uusia ratkaisuja. Uuden Elämisen polut -tapahtuman tavoitteena onkin tuoda uutta merellistä kaupunginosaa paremmin esille. Lisäksi nyt lanseerattava tapahtumakonsepti voidaan jatkossa toteuttaa kaikenlaisissa kaupunkiympäristöissä eri puolilla Suomea.

Maksuton tapahtuma kutsuu tutustumaan Jätkäsaaren eri osiin

Elämisen polut -tapahtuma on osallistujille maksuton ja keskittyy Hyväntoivonpuiston alueelle toteutettavalle tapahtumatorille sekä Jätkäsaaren alueelle erikseen suunniteltaville tapahtumapoluille. Tapahtuman ajankohta on 1.9. – 9.9.2018. Toteuttamisesta vastaa Suomen Asuntomessut yhteistyössä Helsingin kaupungin kanssa.

Elämisen polut -tapahtuma esittelee uutta hyvää kaupunkiasumista. Mukaan tapahtumaa tekemään haastetaan myös paikalliset asukkaat, yritykset ja yhteisöt. Asuntomessuilla on tavoitteena laajentaa kaupunkiasumista paremmin esille omassa toiminnassaan.

– Tavoite on antaa kävijälle ja kumppaneille hyödyllinen ja innostava kokemus, joka kehittää asumisen laatua, suunnittelua sekä liiketoimintaa. Elämisen polut nostaa esittelemänsä kaupunginosan arvostusta asukkaiden, kävijöiden ja tapahtumaa muilla tavoin seuraavien parissa, Osuuskunta Suomen Asuntomessujen toimitusjohtaja Harri Tuomaala kertoo.

– On hienoa, että uusi kaupunkiasumisen tapahtuma järjestetään nimenomaan Helsingissä ja Jätkäsaaressa. Tapahtuma on viesti siitä, että Jätkäsaari koetaan mielenkiintoisena kaupunkiasumisen alueena, Länsisataman aluerakentamisprojektin projektinjohtaja Outi Säntti toteaa.

Lisätietoja:

Toimitusjohtaja Harri Tuomaala, Osuuskunta Suomen Asuntomessut p. 040 032 2602
Operatiivinen johtaja Heikki Vuorenpää, Osuuskunta Suomen Asuntomessut p. 050 531 6776
Projektinjohtaja Outi Säntti, Helsingin kaupunki p. 09 310 25976