Hyvän tuulen fest – busataan yhdessä hyvä juhla!

688

Asukas, yrittäjä, järjestötoimija – tule mukaan busaamaan Jätkäsaaren ikiomaa juhlaa! Sinä ja toimintasi tulette tutuiksi paikallisille, ja saaremme pysyy elinvoimaisena tyvenissä ja tyrskyissä.

Ota yhteyttä ja ehdota rohkeasti ilmaista tai maksullista ohjelmaa esittely/tapahtumapisteelle, esitystä lavalle tai ruoka- ja juomamyyntiä. Juhlimme perjantaina 28.8.2020 klo 17-21. 

Tule mukaan busaamaan jätkäsaarelaisten ensimmäinen ikioma juhla. Juhlimme Hyväntoivonpuistoa, Jätkäsaaren peruskoulua ja Jätkäsaarta! Luvassa on uusia naapureita, makunautintoja sekä hauskaa ja vähän yllättävääkin ohjelmaa. Ihan kaikenikäisille. Odotamme tapahtumaan ainakin 2 000 ihmistä.
MITÄ SINÄ VOIT TEHDÄ?
Ota yhteyttä ja ehdota rohkeasti ilmaista tai maksullista ohjelmaa esittely/tapahtumapisteelle tai esityksiä lavalle tai ruoka- ja juomamyyntiä.
Kyseessä on yhteisöllinen, talkoilla toteutettava kaupunginosajuhla. Emme maksa palkkaa mukaan tuleville kumppaneille, mutta emme myöskään pyydä paikkamaksuja. Busataan yhdessä elämyksellinen juhla!
MITÄ SAAT?
Jätkäsaarelaiset oppivat tuntemaan sinut ja toimintasi
Markkinoimme tapahtumaa aktiivisesti. Logosi näkyy mm. verkkosivullamme, tapahtumajulisteissa ja flyereissa, ja saat näkyvyyttä myös tapahtuman Facebook-sivulla.
Juhlat yhdessä hyväntuulisten kanssa
TIETOA SUUNNITTELUSI TUEKSI
Tarjoamme sinulle esittely/toimintapisteen. Esittelypiste on noin 2 m leveä kaistale puiston kävelytien varressa. Jos tarvitsisit suuremman tilan, kerrothan sen varausvaiheessa.
Kalusteet, teltan/katoksen, omien roskien keruun ja sähköt tms. tarvittavan järjestät itse.
Esittely/toimintapisteet ovat auki kaikelle kansalle alustavan suunnitelman mukaan klo 17 – 19:30.
Jos esittelypisteellä tarjotaan ruokaa ja juomaa, on sinun huolehdittava Valviran ilmoituksista ja vaatimuksista ja otettava kopio ilmoituksesta mukaan tapahtumaan. Alkoholia ei saa tarjota.
Esittelypisteelle ei pääse autolla, vaan kalusteet ym. viedään sinne kantaen puiston reunalta.
Jos haluat myös tuottaa ohjelmaa lavalle tai isommalla alueella (vaikka liikuntaa), kerro siitä meille ilmoittautumisen yhteydessä.
Paikat jaetaan ilmoittautumisjärjestyksessä ja niitä on rajoitetusti.
ILMOITTAUDU MESSIIN!
Lisätiedot ja sitovat ilmoittautumiset Jaakolle viimeistään 23.6.2020 sähköpostitse. Muista kuvata esittely/toimintapisteesi/ohjelmasi sisältö tarkasti: jaakko.salojs@gmail.com, puh. 050 5905853
Lähetä yrityksesi/yhteisösi logo (digiin ja printtiin sopivat versiot: .png, .ai, värillinen versio, mustavalkoinen versio, transparent) Katjalle viimeistään 23.6.2020: katja.alaja@creations.fi
Vahvistamme osallistumisesi 26.6.2020. Jos juhla siirtyisi mahdollisen koronatilanteen takia, se järjestetään myöhemmin. Pidämme sinut ajan tasalla