Jätkäsaaren helmikuun yrittäjä

305
Alejandra kuva

 

Olen Ylle Muhonen, yksi ensimmäisistä Jätkäsaaren uuden osan yrittäjistä.

Aloitin liiketoiminnan helmikuussa 2014. Olen kasvanut yhdessä Jätkäsaaren kanssa ja kehittänyt sekä itseäni että yritystäni.

Tämä rakas kotini, Centrum Alejandra yhdistää kahvilan, kauneussalongin ja kukkakauppapalvelut.

Henkilökunta luo lämpimän ilmapiirin, palvelu ja tuotteet takaavat laadun.

Asiakkaamme ovat auttaneet meitä kehittämään ja luomaan tuotteita ja palveluja sopiviksi juuri Jätkäsaaren ja Ruoholahden asukkaille. Toimimme täysin asiakaslähtöisesti. Täytämme asiakkaiden toiveet ja pidämme huolen, että kaikille löytyy jotain.

Kauneussalonki siirtyi toiselle yrittäjälle ja saimme näin lisää uutta, ammattitaitoista ja trendikästä ilmettä  ja osaamista salongin puolelle.

Kahvila on minun oma lempilapseni ja panostan siihen  ja sen kehittämiseen. Lounaastamme on tullut erittäin suosittu ja asiakkaat sanovat hinta-laatusuhteen olevan kohdallaan. Tuotteemme ovat tuoreita ja kotitekoisia ja mikä parasta, myös maukkaita. Ravintolalla on A-oikeudet.  Catering-palvelut ovat reippaassa kasvussa, niitä on toimitettu sekä yritysten tilaisuuksiin että yksityisten asiakkaiden merkkipäiville.

Alejandra viettää 4-vuotissyntymäpäiviään 15.2. Tarjoamme silloin sekä uusille että nykyisille asiakkaillemme kakkukahvit klo 14 – 17. Luvassa on myös  mahtavia synttäritarjouksia..

Odotamme lämmöllä juuri sinua luoksemme nauttimaan palveluistamme  kodikkaassa ympäristössä.

Ystävällisin terveisin

Ylle Muhonen