Jätkäsaaren huhtikuun yrittäjä

472
Little Big Cafe tytöt

Jätkäsaaren Little Big Cafe tarjoaa herkkuja aamusta iltaan

Tyynenmerenkadulla sijaitseva Little Big Cafe on aloittanut toimintansa Verkkokauppa.comin 2. kerroksessa vuonna 2013. Yrittäjäpariskunta vetoinen kahvila on tunnettu hyvistä tuotteista, kohtuullisista hinnoista ja asiakkaat huomioivasta palvelusta.

Päivisin kahvila tarjoaa suosittuja lounaita, jotka valmistetaan keittiömestarin johdolla aina puhtaista ja laadukkaista raaka-aineista. Viikoittain listalta vaihtuvia lounasannoksia voisi luonnehtia skandinaavisen ja italialaisen keittiön perinneruuiksi ja yhdistelmiksi. Lounasta tarjotaan arkisin 10.30-14.00 välillä, jonka jälkeen annoksia myydään myös vitriinistä pitkälle iltaan saakka.

Lounasajan ulkopuolella tuotteiden tarjonta on monipuolista. Lähileipomon aamuisin toimittamia pullia, leivoksia ja kakkuja, tummia suodatin kahveja, luomusertifioiduista pavuista valmistettuja espressokahveja, haudutettua teetä, Moak-kaakaota, italialaisia jäätelöitä, grillattuja toasteja, hot dogeja, kolmioleipiä, täytettyjä ruisleipiä ja Ciabatta-sämpylöitä, kylmiä oluita ja siidereitä sekä laadukkaita limonaadeja.

Kesäaikana Little Big Cafe avaa Verkkokauppa.comin viereen retrohenkisen Street Food -vaunun, josta löytyvät ne Helsingin parhaat hodarit. Vaunun vieressä olevalla terassilla on myös anniskeluoikeudet.

Katso miltä Little Big Cafe näyttää, tutustu toimintaan täällä: https://www.facebook.com/LittleBigCafe

Little Big Cafe 2nd, Tyynenmerenkatu 11, 00220 Helsinki [Verkkokauppa.com Jätkäsaari, 2. krs].

Avoinna arkisin 8.30-21, lauantaisin 9-21 ja sunnuntaisin 12-18.

Little Big Cafe silakat      Little Big Cafe salaatti 2