Jätkäsaaren maaliskuun yrittäjä

384
Hairstudio Inno kuva2

HAIRSTUDIO INNON TIE JÄTKÄSAAREEN

Tarinamme alkaa siitä kun kaksi alaansa intohimoisesti suhtautuvaa parturi-kampaajaa päättivät perustaa unelmiensa liikkeen Jätkäsaareen. Pidimme Jätkäsaarta hyvin potentiaalisena ja kasvavana alueena ja näimme tulevaisuuden mahdollisuudet perustaa innovatiivinen ja trendikäs parturi-kampaamo.

Onneksi uskallusta riitti ja avasimme vuosi sitten liikkeen vilkkaalle Tyynenmerenkadulle. Vuoteen on mahtunut paljon hyvää, sillä vihdoin toteutimme tarkoin visioin, brändäystä myöten, liikkeen missä on luotettava ja innostava käydä. On ollut mahtava huomata, miten hyvin Jätkäsaarelaiset ovat ottaneet liikkeen vastaan.

Asiakaskuntamme on kasvanut ja vakinaistunut ja liikkeemme kehittyy kovaa vauhtia ja näin ollen mahdollistaa uusien työntekijöiden palkkaamisen.

Olemme myös itse olleet aktiivisia ja olemme osallistuneet alueen tapahtumiin, sekä teemme paljon yhteistyötä alueen yritysten kanssa kuten Clarion, Verkkokauppa.com ja Eckeröline.

Teemme lähes kaikki alaan liittyvät palvelut värjäyksistä parturointiin. Lisäpalvelunateemme meikkejä arkeen sekä juhlaan. Toivotamme kaiken ikäiset asiakkaamme tervetulleiksi.

Olemme hyvin tarkkoja kädenjäljestämme sekä tuotteista, joita suosittelemme asiakkaillemme.

Meille on tärkeintä, että asiakas lähtee tyytyväisenä ja palaa liikkeeseemme mielellään uudelleen.

Seuraamme alaamme muuttuvia trendejä reaaliaikaisesti käyden monipuolisilla koulutuksilla ja näytöksillä. Haluamme olla valmiita asiakkaiden toiveiden toteuttamiseksi.

Some-kanavamme avaa ovensa liikkeemme arkeen, jossa työmme jälki ja hyvä fiilis on tärkeintä!

Facebook: HAIRSTUDIOINNO

Instagram: hairstudioinno

Haluamme kiittää Jätkäsaarelaisia upeasta vastaanotosta!

HAIRSTUDIO INNON 1-vuotissyntymäpäivien kunniaksi tarjoamme maaliskuun ajan -20% palveluistamme koodilla: SYNTTÄRIT!

Ystävällisin terkuin:

ASTA & ZAHRA, HAIRSTUDIO INNO

Ajanvaraukset voi tehdä joko soittamalla liikkeeseen tai nettiajanvarauksen kautta

Tyynenmerenkatu 5

Puh: 020 7920220

www.hairstudioinno.fi

Hairstudio Inno kuva1