Katutaidepäivä Jätkäsaaressa

445
We love Helsinki
 
We Love Helsinki järjestää Katutaidepäivän 
sunnuntaina 27.8.2017 klo 15-19 Jätkäsaaressa  

Miten sähkökaapista tulee mörkö? Entä roskiksesta suursyömäri? Vai muuntuuko kaide boakäärmeeksi? Tai lyhtypylväs kirahviksi? Ja kurkistaako kulman takaa viiksekäs hattumies vai kummitus?

We Love Helsingin yhteisöllisessä katutaidepäivässä muutetaan Jätkäsaaren sähkökaapit, lyhtypylväät, tolpat ja muut pömpelit eläviksi olennoiksi, eläimiksi tai mielikuvitushahmoiksi tekemällä niille silmiä, suita, neniä, käsiä, jalkoja, siipiä tai ihan mitä tahansa.

We Love Helsinki tuo mukanaan kasan materiaaleja (saksia, värillistä kontaktimuovia sekä värilisiä teippejä ja tarroja), mutta jotta niitä varmasti riittää kaikille, kannattaa ottaa mukaan myös omia (erityisesti omat sakset ovat hyödylliset). Mitään aiempaa kokemusta katutaiteen tekemisestä ei tarvita – me lähdemme yhdessä kokeilemaan kuinka hauskaa ja helppoa katutaiteen tekeminen on. Tarkoituksena on yhdessä tuoda väriä ja piristäviä yksityiskohtia elinympäristöömme.
 
Kohteet:
1. Ruoholahden leikkipuisto ja sen ympäristö
2. Ruoholahden nuorisotalo ja sen ympäristöKatutaidepäivän aikana tehdyistä teoksista koostetaan valokuvagalleria We Love Helsingin Facebook-sivulle
 
Tapaamme on Ruoholahden leikkipuistossa klo 15. Siitä jatkamme n. klo 17 Ruoholahden nuorisotalon ympäristöön, jos materiaaleja ja kiinnostusta riittää, ja jos Ruoholahden leikkipuiston ympäristöstä loppuvat pömpelit kesken. Jos et ehdi mukaan heti alussa, voit liittyä seuraan myöhemminkin.
 
We love Helsinki 1
 
We love Helsinki2