Kehitä sujuvaa liikennettä Jätkäsaareen ja ansaitse Woltin lahjakortti – Forun Virium Helsinki

344

WOLTIN LAHJAKORTTI!

Koronavirusepidemia on hiljentänyt lauttaliikenteen Helsingin ja Tallinnan välillä. Matkustusrajoitusten ennen pitkää hellittäessä palaavat myös ruuhkat Jätkäsaareen. Jätkäsaari Mobility Lab kehittää aktiivisesti liikenteen digitaalisia ratkaisuja, jotta siirtymä takaisin normaaliin arkeen on sujuvaa.

Sinulla on nyt mahdollisuus osallistua sujuvan liikenteen kehittämiseen. Osallistu siis uusimpaan kokeiluumme, jossa uusia ratkaisuehdotuksia testataan.

Pääset kertomaan mielipiteesi siitä, miten itse ruuhkatilanteita parhaiten omassa elämässäsi hallitset ja millaiset ratkaisut auttaisivat arkeasi. Osallistut myös simulaatioon, jossa voit testata omaa käytöstäsi ja sitä, miten erilaiset apuvälineet kohdallasi toimisivat.

Mikä parasta, suurimman osan tästä voi tehdä omalta kotisohvalta. Simulaatiossa voit myös jalkautua Jätkäsaareen ja kokeilla miten oma matkantekosi muuttuisi.

Kokeilu toteutetaan 15.-22.3.. Osallistuminen koostuu n 20 minuutin fokusryhmäkeskustelusta (etäkokous), itsenäisestä kokeiluosioista ja lyhyestä verkkokyselystä. Kaikki osallistujat palkitaan 15 euron arvoisella Wolt-lahjakortilla.

Ryhmäkeskustelun jälkeen osallistuminen tapahtuu itsenäisesti oman aikataulun
mukaan. Tätä varten sinulla tulee olla käytössä uudehko älypuhelin (Android 8
tai uudempi, iPhone 7 tai uudempi).

Koska kiinnostuksen kohteena on ruuhkat, mukaan haetaan ensisijaisesti autoilevia jätkäsaarelaisia, mutta myös muut alueella liikkuvat voivat osallistua.

Voit ilmoittautua mukaan sinulle sopivaan fokusryhmäkeskusteluun alla olevalla lomakkeella.

Mukaan mahtuu korkeintaan 20 henkilöä. Ilmoitamme fokusryhmäkeskustelun lopullisen ajankohdan ja toimitamme osallistumislinkin sähköpostiste viimeistään maanantaina 15.3.2021.