OmaStadi-info Jätkäsaaren peruskoululla

299
OmaStadi kuva
OmaStadi kuva
 
Hei!
 
Nyt on kaikkien mahdollista tulla kuuntelemaan Jätkäsaaren ja Ruoholahden alueen ehdotuksia OmaStadi – Osallistuva budjetointiin liittyen Jätkäsaaren peruskouluun (Hyväntoivonkatu 5) keskiviikkona 9.10. klo 18. Tämä on myös hyvä tilaisuus päästä näkemään miltä meidän upea koulu näyttää sisältä. 
Stadiluotsi Jarkko Laaksonen on myös paikalla opastamassa ja auttamassa tarvittaessa äänestyksessä. Äänestämiseen tarvitset joko pankkitunnukset tai 12-vuotta täyttäneillä koululaisilla Wilma-tunnukset. Jos sinulla ei ole kumpiakaan tai äänestäminen on muutoin hanklaa, niin ota henkkari mukaan Jätkäsaaren peruskouluun, Stadiluotsi Jarkko auttaa sinua äänestämisessä.
Jätkäsaari-Ruoholahti -alueen hankkeet ovat tässä:
  • Ilmiömäiset tuparit – Jätkäsaaren peruskoulu 55 000€ (koko Jätkäsaaren yhteisöllinen tapahtuma/juhla)
  • Jätkäsaaren kirjastosta uuden ajan asukaskeskus 83 000e
  • Ruoholahdenpuisto peruskorjaus 500 000€
  • Heureka-kontti Ruoholahden koulun pihalle 280 300€
Äänestämään pääset https://omastadi.hel.fi/. Kirjaudu sivuille rekisteröitymisen jälkeen ja valitse äänestysalueeksi eteläinen suurpiiri. Sinulla on käytettävissä 653 200€ ja voit äänestää niin montaa hanketta, kuin tuohon rahasummaan mahtuu. Muista äänestää myös koko kaupungin hankkeita, joita on valittavana 66 ja rahaa näihin voi käyttää 880 000€.
Pyytäkää myös kaikkia Helsingissä asuvia tuttavia ja sukulaisia äänestämään näitä meidän alueen hankkeita, jolleivat halua jostain syystä äänestää oman alueensa hankkeita. Ilmeisesti vain yhden alueen hankkeita voi äänestää ja tämän lisäksi koko Helsingin alueen hankkeita.
Kaikki nyt reippaasti äänestämään, jotta saadaan varmistettua oman alueemme hankkeiden läpimeno! Äänestysaika on 1.-31.10.