Leikkipuisto Brahessa tapahtuu kevättalvella 2008

204

BRAHELLA TAPAHTUU

huhtikuussa: 
torstaina 3.4. klo 10 -12 leikkipuisto Brahen ja Alppilan seurakunnan yhteinen        "Vauvojen värikylpy"- tapahtuma Alppilan kirkolla Kotkankatu 3    isossa jumppasalissa(vastapäätä Linnanmäelle menevän raitiovaunu 3B:n  ja 3T:n  sekä bussi 23:n pysäkkiä). Vuvojen (3 kk – n. 1v) taidemaalausta, mukaan vanhemmat, mahdollisesti isot sisarukset ja mummit tai kummit.     Vauvat maalaavat käsillään ja mahd. jaloillaan  myrkyttömillä väreillä, joten päälle vaatteet, joiden sotkeutumisesta ei ole niin väliä ja mukaan vaihtovaatteet sekä pyyhe pesua varten.

BRAHELLA TAPAHTUU

huhtikuussa: 
torstaina 3.4. klo 10 -12 leikkipuisto Brahen ja Alppilan seurakunnan yhteinen        "Vauvojen värikylpy"- tapahtuma Alppilan kirkolla Kotkankatu 3    isossa jumppasalissa(vastapäätä Linnanmäelle menevän raitiovaunu 3B:n  ja 3T:n  sekä bussi 23:n pysäkkiä). Vuvojen (3 kk – n. 1v) taidemaalausta, mukaan vanhemmat, mahdollisesti isot sisarukset ja mummit tai kummit.     Vauvat maalaavat käsillään ja mahd. jaloillaan  myrkyttömillä väreillä, joten päälle vaatteet, joiden sotkeutumisesta ei ole niin väliä ja mukaan vaihtovaatteet sekä pyyhe pesua varten. Myös vanhemmille päälle jotain "värinkestävää" eli esim. t-paita ja verkkarit.  Tilaisuuden jälkeen mahdollisuus kahvitteluun ja Alppilan seurakunnan tiloihin tutustumiseen.                  Tervetuloa!  Vapaa pääsy!

ma 7.4. klo 10 teemme retken Jäähallille katsomaan Helsingin luistelijoiden                "Eläinten kuningas-jääshow:ta". Tiedustele puistolta pääsylippuja.

Vappuviikolla eli vko 18 vietämme "väriviikkoa"

ke 30.4. klo 10 eteenpäin Brakun vappujuhlat ja naamiaiset lapsille ja vanhemmille.      Vapaa pääsy,    tervetuloa!