Leikkipuisto Brahessa tapahtuu touko-ja kesäkuussa

198

TOUKOKUUSSA:

PE 16.5. klo 10.30 ulkona puistossa kevätkirkko lapsille ja aikuisille.                        Alppilan seurakunta pitää pienimuotoisen keväthartauden ja siunaa nykyiset esikoululaiset tulevalle koulutielle. Myös muilla vapaa pääsy. Tervetuloa!

PE 16.5. klo 11 alkaen maksullista hevosajelua ja mahdollisuus myös ratsastukseen. Tule kokemaan hevoskärryjen kyydissä vauhdin huumaa! Grilli kuumenee omille eväille klo 11.30.

LAUANTAINA 17.5. klo 12-16 Brahessa "OTA LEIKISTÄ KII" – tapahtuma koko perheelle Kallio kukkii-viikon kunniaksi. Vapaa pääsy, ei sisäänpääsymaksua!  Ohjelmassa muun muassa pienten balettitanssijoiden balettiesitys, satumökki, musiikkiesityksiä, koiratanssiesitys (oikeat koirat!), pomppulinna, buffetti, kuumia makkaroita ja vohveleita, askartelua ja vapaata olemista.    Olemme tilanneet auringonpaisteen!   Tervetuloa!      Järjestävät yhdessä keskisen Helsingin 7 leikkipuistoa eli Brahe, Intia, Kimmo, Lehdokki, Linja, Sanna ja Vallila sekä Alppilan seurakunta

PE 23.5. klo 10-15 KIRPPUTORI  ulkona, jos sää sallii! Tule ostamaan tai myymään lasten vaatteita, leluja ym. Ei pöytämaksua!         Lisäksi kierrätyspöytä: tuo jotain itsellesi tarpeetonta ja vie jotain hyödyllistä mukanasi!   Buffetti,  samoin grilli kuumana omien eväiden paistamista varten

KESÄKUU:

Brahe on koko kesän auki klo 9 – 16 ja meillä on kesä- ja heinäkuun maksuton kesäruoka alle 16-vuotiaille koululaisille ja pienille lapsille. Kuten muinakin kesinä, siihen ei tarvitse ilmoittautua, ota mukaan oma lautanen, lusikka ja juomamuki. Ateriaa voi täydentää esim. omilla voileivillä tms. Myös vanhempien kannattaa kantaa oma lounas mukanaan, ettei tarvitse koko päivää olla nälissään.     Järjestämme erilaisia tuokioita kolmena – neljänä aamuna viikossa ennen klo 12 kesäruokaa, muun muassa askartelua, laulua, temppurata ym. Myös niihin on kaikilla mahdollisuus osallistua. Tarkemmat tiedot viikon tapahtumista löytyvät puiston ilmoitustaululta ja osittain lp Brahen-www-sivuilta.

UIMA-ALTAASEEN eli KAHLUUALTAASEEN tulee vesi kesäkuussa, kun ilmat sallivat. Allas on tarkoitettu lapsille pulikoimista varten, kannatta ottaa mukaan uima-asu, pyyhe ja jonkinlainen päähine.

TI 3.6. klo 11 Teatteriryhmä Metsämansikka esittää ulkona "Sininen nuotti"- näytelmän kaiken ikäisille. Vapaa pääsy

TO 5.6. klo 10 – 11.30 vauvojen värikylpy-paja ulkona nurmikolla

TO 12.6. klo 10 – 11.30 vauvojen värikylpy Helsinkipäivän kunniaksi, myös kahvit pajaan osallistuville vanhemmille

TO 19.6. pienimuotoista juhannusjuhlintaa

Vauvojen värikylpy-työpajat jatkuvat heinä- ja elokuussa torstaisin 24.7., 31.7., 14.8., 21.8. ja syksyllä sisätiloihin. Lue tarkemmat ohjeet Brahen omilta sivuilta tai ilmoitustaulultamme.

TERVETULOA NAUTTIMAAN BRAHEN KEVÄÄN JA ALKUKESÄN AURINGOSTA JA TUTUSTUMAAN MUIHIN KALLIO-ALPPIHARJUN ALUEEN LAPSIPERHEISIIN!