Lukihop nuorten toimintakeskus Hapessa 16.11.

220

Erilaisten oppijoiden liitto ry ja Nuoret Erilaiset Oppijat (NEO) järjestävät lauantaina 16.11. yhteistyössä nuorten toimintakeskus Hapen kanssa kaikille nuorille ja heidän läheisilleen suunnatun LUKIHOP-tapahtuman. Tapahtuman tarkoituksena on levittää tietotaitoa oppimisvaikeuksista ja erilaisesta oppimisesta sekä purkaa samalla niihin liittyviä ennakkoluuloja ja niistä puhumisen vaikeutta. Tapahtuma koostuu livemusiikista ja mielenkiintoisista työpajoista.

Suomenkielisen freestylerapin kiistattomiin johtohahmoihin kuuluvat Solonen & Kosola saapuvat tapahtumaan vetämään freestyle & beatbox -työpajaa, jossa tutustutaan improvisoinnin maailmaan. Illan päätteeksi kaverit vetävät vielä keikan.

Musiikkikoulu Resonaarin musiikinopettaja Pete Sämpi tulee vetämään kuvionuotteihin perehdyttävää musatyöpajaa, jonka teemana on ”soittamista soittotaidottomille!”

Lisäksi tapahtumassa on mahdollisuus tehdä Erilaisten oppijoiden liiton työntekijöiden opastamana pikaluki- ja havaintokanavatestejä ja siten tutustua omiin vahvuuksiinsa oppijana.

Illan päätteeksi kuullaan siis livemusiikkia. Ennen Solosen & Kosolan settiä lavalla nähdään mm. Bass Campin nuoria sekä Helsinki Freedom Recordsin suojatit Hulda ja Bentality.

Työpajat klo 17.30–19.00

Freestyle & Beatbox (2 x 45 min)

Musatyöpaja (2 x 45 min)

Pikalukitestaus koko illan!

Livemusaa alkaen klo 19.15

Bass Camp Showcase

Hulda

Bentality

Solonen & Kosola

LUKIHOP 16.11.2013 klo 17:00 – 22:00

Nuorten toimintakeskus Happi, Sörnäisten rantatie 31

Tapahtuma on ikärajaton ja päihteetön sekä narikkamaksua lukuun ottamatta maksuton.