Kanneltalo

Kanneltalo kukat muokattu

 

 

Kanneltalo on rouhea teatteri- ja konserttitalo, joka sijaitsee Kannelmäen juna-aseman kupeessa, 13 minuutin junamatkan päässä Helsingin päärautatieasemalta ja aivan Kehä I:n tuntumassa.

Kanneltalo on tapahtumatalo, joka tarjoaa monipuolista ja kiinnostavaa ohjelmaa alueen asukkaille. Talon ohjelmistossa painottuvat teatteri ja sirkus, muita taiteenlajeja unohtamatta.

Kanneltalon A-oikeuksin varustettu kahvila Cafe Forte palvelee asiakkaita arkisin klo 11–17 sekä tapahtumien yhteydessä. Kahvilan stagella järjestetään runsaasti ilmaistapahtumia, jotka täydentävät Kanneltalon ohjelmistoa.

Taloa isännöi Helsingin kulttuurikeskus ja se vastaa teatteri- ja konserttisalin, gallerian ja aulatilan vuokraamisesta sekä ohjelmatarjonnasta. Helsingin kulttuurikeskus myös koordinoi talossa järjestettäviä taidekasvatusprojekteja.

Kanneltalo