Meidän Kannelmäki -työpajassa ideoitiin Kannelmäen yhteisöllisyyttä

kannelmaki_tyopaja.jpg
kannelmaki_tyopaja.jpg

Kannelmäen peruskoululla tiistaina 2.3. järjestetyssä Meidän Kannelmäki -työpajassa ideoitiin entistäkin viihtyisämpää Kannelmäkeä. Työpajaan osallistui noin 20 asukasta tai paikallista toimijaa. Käsiteltävänä teemana oli "Yhteisöllisyys, kohtaaminen ja vuorovaikutus Kannelmäessä". Päivä oli antoisa ja idearikas, ja ryhmissä konkretisoitui hienoja suunnitelmia alueen yhteisöllisyyden kehittämiseksi.

Esiin nousivat mm. ideat kaikille yhteisistä Kannelmäki-illoista sekä alueen liikuntapäivästä. Työpajassa syntyneitä ideoita viedään jatkossa eteenpäin yhteistyössä Helka ry:n CADDIES-projektin kanssa. Ideoita esitellään CADDIES-projektin ja Operaatio Pulssin yhteisessä tapahtumassa Kanneltalossa 28.4.2010 klo 15-19. Kaikki halukkaat ovat tervetulleita mukaan työstämään ideoita ja suunnittelemaan tapahtumaa työpajan jatkotapaamiseen ke 24.3.
klo 15-17 Kanneltalon kahvilaan tai kuulemaan suunnitelmista 28.4. paikan päällä Kanneltalossa! Lisätietoa: Helka ry:n projektityöntekijä Terhi Vilkman,
p. 09 641 045, sp. terhi.vilkman@helka.net.