Kannelmäki Sykkii -tapahtuma pidettiin 28.4. Kanneltalolla

kannelmaki_sykkii_kuva.jpg
kannelmaki_sykkii_kuva.jpg

Kannelmäki Sykkii -tapahtuma keräsi keskiviikkona 28.4. klo 15-19 Kanneltalon aulaan värikkään joukon eri yhdistyksiä ja alueen toimijoita. Tarjolla oli monipuolista ohjelmaa kaikille kannelmäkeläisille ja olipa paikalle saapunut väkeä myös naapurikaupunginosista. Iso kiitos kaikille tapahtumaan osallistuneille!

kannelmaki_sykkii_kanneltalolla_kuva.jpgOhjelmassa oli mm. Kannelmäen voimistelijoiden taiji-aiheinen liikuntatuokio, rintanappipaja, jazz-pianistin piipahdus, paikallisten yhdistysten ajankohtaisia kuulumisia sekä Kannelmäen uusien kaupunginosasivujen ja kannelmäkeläisiltä kerättyjen paikallistapahtumaideoiden esittelyä. Lisäksi esillä oli Operaatio Pulssin "Mä ja mun mesta – nuorena Länsi-Helsingissä" -kuvataidekilpailun satoa.

Tilaisuudessa saattoi osallistua myös Kannelmäen slogan -kilpailuun ja saada keksimänsä sloganin hauskana rintanappina mukaansa. Kanneltalon kahvio auttoi mukavasti vapputunnelman syntyyn maukkaalla sima ja munkkitarjonnalla.

Tilaisuuden järjestivät Helka ry:n CADDIES-projekti ja Operaatio Pulssi! yhdessä kannelmäkeläisten yhdistysten ja asukkaiden kanssa. Lisätietoa tapahtumasta: Helka ry:n projektityöntekijä Terhi Vilkman, p. 09 641 045, terhi.vilkman@helka.net.