Kaarelan Eläkeläiset ry.

Päivitetty 20.9.2018;

Kaarelan Eläkeläiset ry on toiminut yli 40 vuotta. Yhdistyksemme on perustettu 4.10.1973. Perustajina olivat Frans Mäkinen, Leevi Raitaniemi, Elsa Mäkinen (sihteeri), Väinö Leppänen (puheenjohtaja), Artturi Lindroos (taloudenhoitaja) ja 15 muuta jäsentä. Johtokunta muodostuu kymmenestä jäsenestä. Tällä hetkellä yhdistyksessämme on jäseniä 120.

Puheenjohtajana toimii Heikki Hietanen, puh. 040 095 0833 ja
varapuheenjohtajana Heimo Luoto, puh.040 588 7329.

Järjestämme säännöllisesti retkiä ja matkoja. Jäsenemme ovat todenneet järjestelyt hyvin suunnitelluksi ja matkat yhteishenkeä kasvattavaksi. Tiedotamme toiminnastamme jäsenkirjeissä, Eläkeläinen-lehdessä ja Tanotorvessa. Tapahtumiamme voi seurata myös kotisivultamme www.kaarelanelakelaiset.fi ja Facebookista.

Lisäksi meillä on kerhotoimintaa. Kerho kokoontuu joka keskiviikko klo 13 Kaarelantie 86 C-portaan vieressä olevassa kerhohuoneessa, eri teemojen merkeissä. Sanallista kulttuuriakaan emme unohda, kertoilemme satuja ja tarinoita. Yhdistyksellämme on oma lauluryhmä, kortti kerho. Liikuntaa harrastamme ulkoliikunnan, keilailun ja vatsatanssin merkeissä.

Toimintamme on tauolla kesäkuusta elokuun puoleen väliin.

Toimintavaroja keräämme järjestämällä myyjäisiä ja arpajaisia. Äitienpäivänä käymme yhteisellä lounaalla. Lisäksi pidämme ruokatapahtumia kaksi kertaa vuodessa sekä järjestämme vuotuisen joulupuuron kaikille kerholaisillemme.

Eläkeläinen, mikäli kiinnostut liittymään jäseneksemme, ota yhteyttä tai tule tutustumaan paikan päälle. Jäsenmaksumme on 18€ vuodessa. Liity iloiseen seuramme.