Kannelmäen slogan-kisan voitti: Luonnonläheinen Kannelmäki on viihtymistä varten

Kannelmäen kotisivuilla äänestettiin toukokuun lopulla (24.5.-28.5.) parasta slogania Kannelmäelle. Slogan-ehdotuksia oli kerätty 28.4. Helka ry:n CADDIES-projektin, Operaatio Pulssi!:n sekä Kannelmäen paikallistoimijoiden Kanneltalon aulassa järjestämässä Kannelmäki Sykkii -tapahtumassa. Slogan-kisaan vastasi yhteensä 27 henkilöä ja voiton vei Terttu Aaltosen keksimä slogan "Luonnonläheinen Kannelmäki on viihtymistä varten" viidellä äänellä. Seuraavaksi eniten kannatusta saivat sloganit "Kantsu on tosi fantsu!" ja "Fantsu Kantsu!" molemmat neljän äänen kannatuksella.

 

Slogan-kisan voittaja Terttu Aaltonen palkittiin sunnuntaina 30.5. Mätäjokifestareilla Kanneltalon kahvila Voilán täytekakku/voileipäkakku-lahjakortilla. Lisäksi slogan-kisaan Kannelmäki Sykkii -tapahtumassa osallistuneiden kesken arvottiin Kannelmäen Voimistelijoiden syyskauden lahjakortti, Helsingin kaupunginkirjaston 150-vuotisjuhlakassi sekä lahjakortteja Kanneltalon kulttuuritapahtumiin. Kiitos kaikille slogan-ehdotuksen antaneille sekä sloganeita äänestäneille!

Lisätietoa Kannelmäen slogan-kisasta:
Helka ry:n projektityöntekijä Terhi Vilkman, p. 09 641 045, terhi.vilkman@helka.net.