Kannelmäen kasvot Kanneltalossa 18.10.2010 klo 18 – kääntäjä Alice Martin

Syksyn aikana alkaa uusi esitys- ja keskustelusarja "Kannelmäen kasvot". Tarkoituksena on esitellä kannelmäkeläisiä tekijöitä, näkijöitä, kokijoita ja vaikuttajia. Aloitustilaisuus pidetään Kanneltalon kirjaston kahvilassa maanantaina 18.10.2010 klo 18. Ensimmäisenä vuorossa on kääntäjä Alice Martin.

Linkki Kanneltalon tiedotteeseen

Kannelmäessä asuva Alice Martin on suomalainen kääntäjä ja kustannustoimittaja, joka on suomentanut englanninkielistä kirjallisuutta, varsinkin lastenkirjallisuutta ja runoja. Erityisesti hänet tunnetaan Lewis Carrollin kahden klassikon, Alicen seikkailut Ihmemaassa ja Alice Peilintakamaassa uusista suomennoksista. 

Kannelmäen kasvot on myös osa Helka ry:n toteuttamaa CADDIES-projektia, jossa Kannelmäen lisäksi kohdealueita ovat Pohjois-Haaga ja Arabianranta. 

Linkki CADDIES-projektiin

Kannelmäen kasvot -tilaisuuteen on vapaa pääsy – tervetuloa!