Kannelmäen kasvot 7.12. klo 18 – Liikenneturvan toimitusjohtaja Matti Järvinen

liikenneturva_jrvinen.jpg
liikenneturva_jrvinen.jpg

Joulukuun Kannelmäen kasvot –sarjan tilaisuudessa
Kanneltalon kahvilassa ti 7.12. klo 18 keskustellaan liikenneturvallisuudesta.

Haastateltavana on Kannelmäen Sitratorilla sijaitsevan
Liikenneturvan toimitusjohtaja Matti Järvinen.

 

Katso Kanneltalon ohjelmailmoitus

 

Illan aikana keskustellaan Liikenneturvan historiasta, suomalaisesta liikennekulttuurista ja myös tulevaisuudesta; siitä miten Suomesta, Helsingistä ja Kannelmäestä voitaisiin tehdä liikenteellisesti entistä turvallisempi kaupunginosa? Matti Järvistä haastattelee Kimmo Rönkä.

Liikenneturva on vuonna 1971 perustettu vapaaehtoista liikenneturvallisuustyötä tekevä keskusjärjestö, johon kuuluu 56 eri järjestöä eri puolilta Suomea. Liikenneturvan edeltäjinä olivat vuosina 1929-1938 toiminut Liikenneturvallisuuskomitea ja vuosina 1938-1971 toiminut Talja. Matti Järvinen on ollut Liikenneturvan toimitusjohtaja vuodesta 1999 ja näkee tältä näköalapaikalta suomalaisen liikenneturvallisuuden sekä hyvät että huonot puolet verrattuna maailman muihin maihin ja kaupunkeihin.

Kannelmäen kasvot on uusi esitys- ja keskustelusarja, jossa esitellään Kannelmäessä asuvia tai töissä olevia tekijöitä, näkijöitä, kokijoita ja vaikuttajia. Lokakuun kasvona oli kääntäjä, kustannustoimittaja Alice Martin ja marraskuun kasvona professori, lintukirjailija Juhani Lokki.

Kaikkiin keskustelusarjan tapahtumiin on vapaa pääsy. Sarjan järjestävät yhteistyössä Helsingin kulttuurikeskus/Kanneltalo, Kannelmäen kirjasto ja CADDIES-projekti.

Keskustelusarja jatkuu keväällä 2011 torstaisin 13.1., 10.2., 10.3. ja 7.4. klo 18. Tiedätkö tai tunnetko mielenkiintoisen kannelmäkeläisen? Ehdotuksia uusista kasvoista voi välittää Kimmo Röngälle (puh. 050 3397550/ kimmo.ronka@movense.fi) sekä Terhi Vilkmanille (puh. 044 0633390/ terhi.vilkman@helka.net)