Tammikuun Kannelmäen kasvot 13.1.2011 klo 18: ympäristöekonomian professori Markku Ollikainen

markku_ollikainen.jpg
markku_ollikainen.jpg

Ympäristöekonomian professori Markku Ollikainen oli vuoden 2010 tietofinlandiaehdokkaana yhtenä Itämeren tulevaisuus -kirjan kirjoittajista. Helsingin yliopiston koulutus- ja kehittämiskeskus Palmenia valitsi Ollikaisen vetämä ympäristöekonomian tiimin vuoden 2010 kouluttajaksi.

Markku Ollikainen on asunut Kaarelan alueella, ensin Kannelmäessä ja nykyisin Hakuninmaalla. Vapaa-ajallaan Ollikainen on ollut myös HJK-Kannelmäessä valmentajana aloittaen apuvalmentajana ryhmässä, jossa yhtenä pelaajana oli Aki Riihilahti.

Tammikuun Kannelmäen kasvot -tilaisuudessa keskustellaan ympäristönsuojelusta, Itämerestä, ekologiasta ja mitä itse kukin voisimme tehdä ympäristön puolesta – sekä tietenkin jalkapallosta. Tilaisuus pidetään Kanneltalon kulttuurikahvila Violan stagella torstaina 13.1.2011 klo 18-19. Markku Ollikaista on haastattelemassa Kimmo Rönkä.

Kannelmäen kasvot on uusi esitys- ja keskustelusarja, jossa esitellään Kannelmäessä asuvia tai töissä olevia tekijöitä, näkijöitä, kokijoita ja vaikuttajia. Lokakuun kasvona oli kääntäjä, kustannustoimittaja Alice Martin, marraskuun kasvona professori, lintukirjailija Juhani Lokki ja joulukuun kasvona Liikenneturvan toimitusjohtaja Matti Järvinen.