Maaliskuun kasvona Risto Vahanen – 10.3.2011 klo 18 Kanneltalossa

te_risto_vahanen_03.jpg
te_risto_vahanen_03.jpg

Vahanen-yhtiöiden toimisto on sijainnut Kannelmäen Halsuantiellä vuodesta 1997 lähtien. Voimakkaasti kasvaneen ja kansainvälistyneen rakentamisen ja peruskorjausten suunnitteluun ja rakennuttamiseen keskittyneen monialayhtiön pääomistaja Risto Vahanen on Kannelmäen maaliskuun kasvo. Tilaisuus pidetään torstaina 10.3.2011 klo 18 Kanneltalon kulttuurikahvila Violan stagella.

Risto Vahanen tuli suuren yleisön tietoisuuteen kymmenen vuotta sitten Jolon saaren panttivankikaappauksen aikana. Vahasen kriisijohtajan kyvyt nousivat myös bisnesmaailman kiinnostuksen kohteeksi.

Risto Vahanen toimii nykyään Vahanen-yhtiöiden hallituksen puheenjohtajana ja jatkaa yrityksen kansainvälistymistä sekä Venäjälle että Arabimaihin. Maaliskuun Kannelmäen kasvot -tilaisuudessa keskustellaan Kannelmäen Prisman seudun muutoksista, vanhojen talojen korjaamisesta ja nykyaikaistamisesta sekä siitä, miten maailmanmatkailu oikeasti avartaa ja opettaa – kaikessa laajuudessaan. Risto Vahasta haastattelee Kimmo Rönkä.

Kannelmäen kasvot on uusi esitys- ja keskustelusarja, jossa esitellään Kannelmäessä asuvia tai töissä olevia tekijöitä, näkijöitä, kokijoita ja vaikuttajia.

Kaikkiin keskustelusarjan tapahtumiin on vapaa pääsy. Sarjan järjestävät yhteistyössä Helsingin kulttuurikeskus/Kanneltalo, Kannelmäen kirjasto ja CADDIES-projekti.

Kanneltalon ohjelmauutinen