Gamlas profiler: Eva Packalen to 7.4.2011 kl. 18

Diskussionsserien presenterar aktiva aktörer i området – denna gång på svenska! Profilen för april är en verlig hembygdsvän, arkitekt Eva Packalen, som varit aktiv inom Kårböle Gillet och Gamlas Nyheter. Solveig Stormbom och Mikael Lindström intervjuar. I Gamlas bibliotek, kaffeservering. Välkommen!

Diskussionsserien "Gamlas profiler" är ett samarbetsprojekt mellan Helsingfors kulturcentrum / Gamlasgården, Gamlas bibliotek samt CADDIES-projektet.

Kannelmäen kasvot -keskustelusarja tekee alueen asukkaita tutuksi. Kannelmäen kirjaston monitoimitilassa järjestettävässä tapahtumassa vieraana Eva Packalén, mm. Södra Kårböle Gille r.f:n perustajajäsen sekä Gamlas Nyheter -lehden toimittaja. Haastattelijoina Solveig Stormbom ja Mikael Lindström. Tilaisuus on ruotsinkielinen.

Sarjan järjestävät yhteistyössä Helsingin kulttuurikeskus/Kanneltalo, Kannelmäen kirjasto ja CADDIES-projekti.

Tilaisuudessa on kahvitarjoilu.