Kannelmäen kasvot 10.11. klo 18 – Kannelmäen Voimistelijoiden puheenjohtaja Kati Kauravaara

katikauravaara11062011_1.jpg
katikauravaara11062011_1.jpg

Kannelmäen kasvot -esitys- ja keskustelusarja jatkui marraskuisena torstai-iltana Kannelmäen kulttuurikahvila Voilan stagella. Marraskuun 2011 Kannelmäen kasvona oli Kannelmäen Voimistelijoiden puheenjohtaja Kati Kauravaara, jota haastatteli seuran toiminnanjohtaja  Katri Liikonen.

Kannelmäen Voimistelijat ry on 1967 perustettu yli 1200 jäsenen helsinkiläinen harrastevoimisteluseura, joka tarjoaa laadukasta liikuntaa Kannelmäen, Haagan ja Malminkartanon alueen asukkaille.

Kannelmäen Voimistelijoiden liikunnallisia tunteja pidetään Kannelmäen alueen koulujen voimistelusaleissa. Kesällä järjestettävässä puistojumppa on ollut menestys jo useiden vuosien ajan. Kasvussa ovat olleet myös erilaiset miesten ryhmät.

img_4134.jpg

Vasemmalla Katri Liikonen ja oikealla Kati Kauravaara.

Kannelmäen kasvot on esitys- ja keskustelusarja, jossa esitellään Kannelmäessä asuvia tai töissä olevia tekijöitä, näkijöitä, kokijoita ja vaikuttajia. Kaikkiin keskustelusarjan tapahtumiin on vapaa pääsy. Sarjan järjestävät yhteistyössä Helsingin kulttuurikeskus/Kanneltalo, Kannelmäen kirjasto ja CADDIES-projekti.  Kannelmäen kasvot jatkuu taas keväällä 2012.

Kanneltalon ohjelmailmoitus