Aki Riihilahti Kannelmäen kasvona to 16.2.2012 klo 18

Aki Riihilahti 3 DSC0725

Kannelmäen kasvot -keskustelusarja jatkuu myös keväällä 2012! Helmikuun 2012 Kannelmäen kasvona oli jalkapalloilija, Sonera-stadionin toimitusjohtaja Aki Riihilahti (kuvassa vasemmalla), haastattelijana Tomi Palkama, HJK Juniorit ry:n hallituksen jäsen. Tilaisuus pidettiin Kanneltalon kulttuurikahvila Voilán stagella torstaina 16.2.2012 klo 18.

Aki Riihilahti 7 DSC0733

Aki Riihilahti vietti lapsuutensa Kannelmäessä. “Aliksella”, HJK Kannelmäen harjoituksissa, Aki Riihilahti sai jalkapallopureman, joka vei hänet aina Englannin Valioliigaan asti. Akin uran vaiheista löytyy lisätietoa Akin omilta verkkosivuilta:

www.akiriihilahti.com

Helsingin Jalkapalloklubi eli HJK, on yksi perinteisimmistä ja menestyksekkäimmistä urheiluseuroista Suomessa. HJK toiminta-alueeseen kuuluu jalkapalloa alle kouluikäisten iltapäiväkerhoista aina naisten ja miesten pääsarjatasoille asti. HJK Kannelmäki on yksi klubin paikallisyksiköistä. Lisätietoa: www.hjk-j.fi/

Aki ja pojat 2 DSC0765

Kannelmäen kasvot on esitys- ja keskustelusarja, jossa esitellään Kannelmäessä asuvia tai töissä olevia tekijöitä, näkijöitä, kokijoita ja vaikuttajia. Tilaisuuteen on aina vapaa pääsy. Kannelmäen kasvot -tilaisuudet järjestävät yhteistyössä Helsingin kulttuurikeskus/Kanneltalo, Kannelmäen kirjasto ja Helka/CADDIES-projekti. 

HUOM! Maaliskuun kannelmäen kasvona on Espoon kulttuurijohtaja, Kannelmäessä asuva kulttuurin vaikuttajahahmo Georg Dolivo. Tilaisuus pidetään Kanneltalon kulttuurikahvila Voilássa torstaina 22.3.2012 klo 18. Georg Dolivoa haastattelee Kanneltalon johtaja Antti Manninen.

Lisätietoa: Kanneltalon ohjelmailmoitus